حاشیه سازی و انفعال وزارت خارجه برای چیست؟
به گزارش گروه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، جامعه انجمنهای اسلامی اصناف و بازار در اعتراض به اظهارات وزیر خارجه بیانیهای صادر کرد.
در این بیانیه آمده است: در حالی که لحن مقامات آمریکا علیه ملت ایران اهانتآمیز شده است و مردم را تهدید به گرسنگی، فقر و جنگ میکنند، در حالی که اروپا به تعهدات خود در برجام عمل نمیکند و هر روز بهانهای برای بدعهدی خود میآورد، در حالی که وزیر خارجه انگلیس در اظهارات سخیفانه و گستاخانه، مردم را تهدید به قحطی و تکرار فاجعه جنگ جهانی اول در ایران میکند، اظهارات جناب آقای ظریف در مورد پولشویی و اتهام به نهادهای نظام، بهانه و دستاویزی برای بوقهای دشمن میشود تا سیاستهای استعماری و استبدادی علیه ایران را ادامه دهند.جامعه انجمنهای اسلامی اصناف و بازار ضمن اظهار تأسف از این اظهارات، مراتب زیر را از باب تذکر به مقامات دولتی و وزارت خارجه لازم میداند.
1- چرا وزیر خارجه به نمایندگی از ملت ایران پاسخ گستاخیهای ترامپ و مقامات اروپایی را نمیدهد. ترامپ در تازهترین اظهارات موهن خود، ملت ایران را به تروریسم متهم کرده است و قتل عام صدها هزار نفر از مردم مظلوم یمن را نادیده گرفته و از رژیم ملعون و مطرود آل سعود حمایت کرده است.
او با لاپوشانی قتل خاشقجی همچنان از تروریستهای سعودی دفاع میکند. انفعال دستگاه دیپلماسی کشور در برابر عربدهجوییهای غرب و بهویژه آمریکا را چگونه میشود توجیه کرد.
2- دفاع وزیر خارجه از لوایح FATF و به ویژه FATF بدون هیچ منطقی و متهم کردن منتقدین این لوایح به پولشویی بدون ارائه صحیح مدرک و سندی آن هم در وسط معرکهگیری و عربدهجوییهای دشمنان نظام چه معنا دارد.
3- قانون مبارزه با پولشویی در سال 1386 تصویب شده است. مرکز کنترل و نظارت و هدایت و مبارزه با پولشویی، دولت است. بر اساس ماده 38 آییننامه اجرایی آن، واحد اطلاعات مالی در وزارت اقتصاد و دارایی به تمام سامانههای مالی و اقتصادی کشور دسترسی مستقیم دارد. مبارزه با پولشویی و مبادله اطلاعات با سایر کشورها بر اساس دستورالعمل FATF از مأموریتهای این واحد است. رئیس این واحد بر اساس خبرهای منتشره به دنبال ویزای اقامت در کانادا و آمریکا بوده و اخیراً با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان (عج) ممنوعالخروج شده است. گفته میشود این واحد اطلاعات سری کشور را به دشمن داده است و ارتباط ایران با صرافیها را در اختیار دشمن قرار داده است. این افتضاح نفوذ دشمن آن هم در وسط معرکه جنگ اقتصادی چه توجیهی دارد.
4- با وجود چنین دسترسی و احاطه به اطلاعات، چگونه حجم پولشویی به ادعای آقای ظریف به اندازه 30 هزار میلیارد تومان صورت میگیرد. اگر آقای ظرف سند دارد، با این دسترسی چرا در اختیار مقامات قضائی قرار نمیدهد و اگر ندارد، متهم کردن نهادهای کشور به پولشویی و آدرس غلط دادن به دشمن برای بهانهجویی جهت تشدید تحریمها را چه نامی برای آن میتوان نهاد.
آقای ظریف در مجلس در توجیه تصویب CFT میگوید؛ «من تضمین نمیدهم با تصویب آن، مشکلات مالی کشور حل شود، اما تضمین میدهم بهانه را از آمریکا برای فشار بیشتر میگیریم.»
خب، چه کسی به آمریکا بهانه میدهد برای فشار بیشتر؟ این را باید وزیر خارجه به ملت توضیح دهد و نمایندگان مردم در مجلس پای این سؤال، محکم بایستند.
5- سؤالی که در ذهن مردم است، این است که با بدعهدی دشمن و نقض عهد آمریکا و اروپا، دولت و بهویژه وزارت خارجه چه میکند؟ قرار بود اگر آنها بدعهدی کردند، عمل به تعهدات را متوقف و غنیسازی 190 هزار سو را بر اساس مصوبه مجلس آغاز کنیم.
در پایان این بیانیه آمده است: مردم سؤال میکنند، اقدام متقابل در برابر بدعهدی دشمن وفق قوانین کشور چه شد؟ وزارت خارجه که یک پای این قضیه است، چرا منفعل عمل میکند و گاهی به بیراهه میرود؟ چرا این بیعملی را با حاشیهسازی به سمتی میبرد که نوعی «سوالشویی» از اذهان ملت تعبیر میشود. ما به دولت نصیحت میکنیم با دوقطبیسازیهای کاذب، منافع و مصالح ملی را به خطر نیندازند و با پیروی از رهبری معظم انقلاب در خط سیاستهای ابلاغی از سوی معظمله در باب سیاست خارجی، از همنوایی با دشمنان اسلام پرهیز کنند.
انتهای پیام/4071/
انتهای پیام/