تأسیس 6 سرای نوآوری در واحدهای استان تهران مقرر شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، دومین جلسه سراهای نوآوری با حضور پروین داداندیش رئیس واحد تهران غرب، حمیدرضا رحیمی معاون پژوهش و فناوری، معصومه زینالنژاد رئیس مرکز تحقیقات صنعت و سلامت، رضا کلانترینژاد مدیرعامل شتابنده شزان و شماری از مدیران و روسأی دانشکدهها در سالن همایش ستادی قلهک برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه داداندیش با اشاره به تأسیس سراهای نوآوری در استان تهران اظهار کرد: در استان تهران 6 سرای نوآوری در حال تاسیس و راهاندازی است، که واحد تهران غرب یکی از 6 سراهای واحدهای تهران است.
رئیس واحد تهران غرب درباره محقق شدن سراهای نوآوری در دانشگاه افزود: یکی از برنامههای مهمی که در دستور کار قرار گرفته، تاسیس سراهای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی است و این امر زمانی محقق خواهد شد که همه ما از اساتید، همکاران در امور اجرایی، آموزش و پژوهش همفکر و ادبیات مشترکی داشته باشیم.
داداندیش در ارتباط با راهاندازی سرای نوآوری در واحد تهران غرب نیز بیان داشت: ما گامهای اولیه و مثبت خوبی برداشتهایم و در این راستا جلساتی با مسئول راهاندازی سراهای نوآوری در برنامه علمی استان تهران داشته و در آیندهای نزدیک با مدیران گروههای آموزشی مختلف و اساتید دانشگاه در همین موضوع، همفکری و هماندیشی کرده و برای تاسیس و راهاندازی این سراها از نقطه نظرات تمامی استادان استفاده خواهیم کرد.
رئیس واحد تهران غرب درباره تأثیر و نقش دانشگاهیان در فرآیند ارتقای و توسعه کشور یادآور شد: اگر قرار است تغییری در کشور انجام شود و کشور به سمت توسعه، رشد و بالندگی که شایسته جمهوری اسلامی است اتفاق بیفتد، اساتید و دانشگاهیان باید زودتر و پیشگام این حرکت در جامعه باشند.
در ادامه رضا کلانترینژاد، با ارائه گزارشی از فعالیت و رویکرد کاری افزود: مجموعه شزان بزرگترین هلدینگ کشور بوده و بهصورت استارتآپ و شرکتهای نوپا شروع به فعالیت کرده و تمرکز شرکت روی نوآوری باز بوده و دارای 1000 استارتآپ و 3000 نفر متخصص و کارآفرین است.
این استاد دانشگاه به اهمیت سراهای نوآوری و ارتباط دانشگاه با صنعت اشاره داشت و تأکید کرد: حداقل چهار دهه است ادبیات خودکفایی، ادبیات ارتباط صنعت با دانشگاه در کشور ما وجود دارد و تلاشهای زیادی نیز صورت گرفته و جدیداٌ در آیین نامههای ارتقای استادان، ثبت شرکتهای دانشبنیان و فعالیت در مراکز رشد واحدها تأکید شده و دلیل آن حرکت دادن اساتید و تمامی اعضای هیأتعلمی دانشگاهها، بهسمت روشهای جدید و نوآورانه است و این نشان از اهمیت این موضوع دارد.
کلانترینژاد در پایان با اشاره به نقش شرکت شزان پرداخت و گفت: شرکت شزان وظیفه شتابدهی به ایدهها را بر عهده دارد، این شتابدهنده با بهرهمندی از نیروهای متخصص و مربیان کارآزموده و مجرب، ایده و نظرات را پرورش، بارور و به مرحله محصولدهی خواهد رساند.
انتهای پیام/4060
انتهای پیام/