کسبوکارهای دانشبنیان با باشگاههای تخصصی تسهیل میشود
حبیبالله آراستهراد در گفتوگو با خبرنگار حوزه پژوهش و فناوری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در رابطه با تدوین آییننامه جدید باشگاههای تخصصی دانشگاه آزاد گفت: در راستای حمایت و مشارکت بیش از پیش پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی و تسهیل در کسبوکارهای دانشبنیان بدون نیاز به تأسیس شرکت، آییننامه معاملات باشگاه تدوین و باشگاههای تخصصی تدوین شد.
وی افزود: دانشجویان نخبه و متخصص با ارائه طرحها و پروژههای خود در قالب گروهی به شورای گسترش باشگاههای تخصصی میتوانند درخواست خود را مبنی بر تأسیس این باشگاهها اعلام کنند و در صورت موفقیت در پروژههای پیشنهادی دانشگاه، در تبدیل آن گروه به واحد فناور مساعدت خواهد شد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: باشگاههای تخصصی در اصل پایهگذار حمایت از استارتآپهای داخلی بوده و دانشجویان تحت گروههای 3 تا 5 نفره میتوانند بدون درگیر شدن با مسائل مالیات، فعالیت خود را شروع کنند.
آراستهراد با اشاره به شرایط طرحهای ارسالی دانشجویان، تأکید کرد: پروژههای ارسالی بایستی کاربردی و عملیاتی و دارای طرح کسبوکار باشد تا مورد بررسی قرار گیرد، همچنین در صورت رعایت بندهای طرح کسبوکار، باشگاه محدودیت مبالغ را در این قراردادها در نظر نخواهد گرفت.
وی ادامه داد: گروههایی که طرح آنها با نگاه به بازار بیرون از دانشگاه همراه باشد، برای حمایت از این گروهها میتوان بازار داخل دانشگاه را نیز بهعنوان بازار پایلوت در اختیارشان قرار داد و لیکن فعالیتهای کسبوکار نباید منحصر به دانشگاه آزاد اسلامی باشد، چراکه در اینصورت ماهیت باشگاههای تخصصی از بین خواهد رفت.
وی در پایان با اشاره به عملکرد طرح سراهای نوآوری دانشگاه آزاد گفت: مأموریت باشگاهها جذب و تجمیع طرحهای کسبوکار و حمایتهای تعریفشده از طرحهای دانشجویان است و مدیریت و انسجامبخشی این کسبوکارها به عهده سراهای نوآوری خواهد بود.
انتهای پیام/پ
انتهای پیام/