توسعه قلمرو دیپلماسی علمی در شرق آسیا
محمدحسین یادگاری در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به نظر مقام معظم رهبری درباره نگاه به شرق اظهار کرد: برداشت اولیه من این است که منظور ایشان رجوع به باورهای خودمان است.
وی افزود: در کشور با وجود شرایط سخت اقتصادی به نتیجههای مطلوبی در حوزههای مختلف علمی دست یافتهایم.
مسئول بسیج اساتید دانشگاه تربیت مدرس عنوان کرد: به نظر بنده مقصود از نگاه به شرق این است که باید تواناییها برجسته و بر روی استعدادهای کشور سرمایهگذاری بشود. لازم است بر اساس باورها و داشتههای خودمان دستاوردهای مثبت علمی رقم بزنیم اتفاقی که جوانان توانستهاند در شرایط سخت به ان دست یابند.
یادگاری ادامه داد: دستاوردهای موشکی، موفقیتهایی که در رشتههای علوم پایه پزشکی به دست آمده، زیستفناوری، بیوتکنولوژی، نانو و ... نشانگر این است که با رجوع به تواناییهای خود میتوانیم به پیشرفت برسیم. البته برای این کار نیاز تقویت زیرساختها است.
مسئول بسیج اساتید دانشگاه تربیت مدرس اظهار کرد: ایران در گذشته تواناییهای داشته است که در منطقه و در دنیا حرف نخست را میزدند. افرادی مانند زکریا، ابن سینا، ملاصدرا و دیگر اندیشمندان، متفکران و فرهیختگانی که توانستهاند جهان اسلام را دگرگون کنند.
وی تصریح کرد: برداشت دیگری از نگاه به شرق میشود و آن نگاه به کشورهای درحال توسعه شرق آسیاست. ایران زمینههای مختلفی برای ارتباط با کشورهای شرق آسیا دارد.
مسئول بسیج اساتید دانشگاه تربیت مدرس خاطرنشان کرد: حتی امکان ارتباط با کشورهای منطقه غرب آسیا، تبادلات و دیپلماسی علمی وجود دارد.
یادگاری با بیان اینکه براساس دیپلماسی و رابطههای علمی میتوان به پیشرفتدست یافت گفت: پیشرفتهایی که با نگاه و پیروی از غرب به دست نمیآید، به این علت که غرب در ازای آنچه میدهد توقعاتی دارد همانطور که اکنون میگویند انرژی هستهایتان را میگیریم.
وی اضافه کرد: وقتی میتوانیم با یک کشور شرقی ارتباط برقرار کنیم و از دیپلماسی علمی استفاده کنیم چرا این اتفاق رخ ندهد؟
انتهای پیام/4007/4071/
انتهای پیام/