دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دکتر طهرانچی:

دانشگاه آزاد اسلامی در مباحث قرآنی پیش‌قدم و پیشرو بوده است

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی به اختتامیه مسابقات قرآن و عترت نوشت: برنامه‌های فرهنگی دانشگاه ذیل آموزه‌‏های ارزنده قرآنی تدوین و اجرا می‌شود.
کد خبر : 319924
636714875596204655.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، پیام دکتر محمدمهدی طهرانچی به اختتامیه مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی توسط محمود پوریوسف رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی و واحد ارومیه قرائت شد.


در ابتدای این پیام آمده است: قرآن‏ کریم منظومه آفرینش، حقیقتی مکتوب، چراغ هدایت و مایه سعادت بشر است، این کتاب الهی به مثابه چشمه ابدی، راهگشای بشر در حل مشکلات معنوی و مادی است که نیکوترین سبک زندگی را به انسان معرفی می‏‌کند. قرآن کتاب هدایت است و در آن الگوهای تربیت اخلاقی، علمی، اجتماعی و... نهفته است.


در ادامه این پیام بیان شده است: آیات روشنگر الهی، مسیر حرکت در عرصه دنیا و آخرت را نشان می‌دهد و فهم معانی عمیق قرآن مایه بصیرت و تعمیق باورهای انسانی است و تدبر در این کتاب آسمانی آرام‌بخش روح و جان هر انسانی خواهد بود و تحقق آن انس با مفاهیم و معانی این حقیقت جاودان خواهد بود. بسیار خرسندم که دانشگاه آزاد اسلامی طی سه دهه اخیر با تأسی از رهنمودهای ارزنده مقام معظم رهبری در زمینه مباحث فرهنگی و قرآنی توانسته مسیری را برای علاقه‌‏مندان به این کتاب آسمانی فراهم کند و هرساله جمع کثیری از دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی عاشقانه در مسابقات قرآن و عترت حضور پیدا می‏‌کنند و این موضوع بیانگر تعمیق توجه به آموزه‌‏های قرآنی در دانشگاه است.


در بخش دیگری از پیام دکتر طهرانچی عنوان شده است: البته کسب رتبه‏‌های برتر کشوری از سوی دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات قرآن و عترت نشانگر این مهم است که این دانشگاه با جدیت در مباحث قرآنی پیش‌قدم و پیشرو بوده و برنامه‌های فرهنگی دانشگاه ذیل آموزه‌‏های ارزنده قرآنی تدوین و اجرا می‌شود. در این راستا، وظیفه و رسالت دانشگاه‌‏ها در امور قرآنی متفاوت است، زیرا شناخت، درک و انتقال مفاهیم ارزنده این کتاب آسمانی در محیط دانشگاهی که مخاطبان اصلی آن دانشجویان و قشر جوان است، باید با جدیت و اهتمام بیشتری از سوی قرآن‌پژوهان دنبال شود و آموزه‌‏های قرآنی توأم با خلاقیت و به زبان دانشگاهی و البته جذاب عرضه شود که مطئمناً به‌کارگیری چنین شیوه‌ای میزان اثرگذاری مفاهیم قرآنی را تقویت می‌کند.


این پیام در ادامه می‌افزاید: نگاه دانشگاهیان به مفاهیم و آموزه‌‏های قرآنی باید به‌عنوان منشور سعادت و منبع علمی قلمداد شود که در این مسیر قرآن‌پژوهان‏ دانشگاهی و کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه ‏آزاد اسلامی می‏‌توانند با همکاری و بهره‏‌گیری از دانش تفسیر و روش‌های علمی مباحث قرآنی را متناسب با شرایط روز جامعه تولید و نشر دهند که این موضوع مسلماً در نشر و بسط معارف این کتاب آسمانی مؤثر خواهد بود.


در پایان این پیام آمده است:‌ بی‌تردید عمل به قرآن، منشأ تحول در دانشگاه خواهد بود و با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر انس جامعه علمی و دانشجویان با قرآن، دانشگاه آزاد اسلامی افق بسیار روشنی را در این مسیر برای خود ترسیم نموده و باید برنامه‏‌های فرهنگی با بهره‌‏گیری از آموزه‌‏های قرآنی به شیوه‌ای جذاب تهیه و عملیاتی شده و ان‌ شاء‌الله در تحول دانشگاه از آن بهره گرفت. این جانب از همه دست‌اندرکاران بیست‌وسومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی که در واحد ارومیه برگزار شد، تشکر و قدردانی می‏‌کنم و برای همه عزیزان از خداوند متعال توفیق روزافزون خواستارم و امیدوارم مبنای عمل و اندیشه ما آموزه‏‌های ارزشمند قرآنی باشد.


انتهای پیام/4007/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب