زائران از سیمکارتهای عراقی استفاده کنند/ مقرون بهصرفهبودن تماس از ایران
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا محمدجواد آذریجهرمی صبح امروز در حاشیه بازدید از برج فناوری و نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در جمع خبرنگاران گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همکاری گستردهای با دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارد. در عرصه فضایی چندین سال است که این دانشگاه درحال ساخت ماهواره سنجشی است که به ما کمک میکند تا بتوانیم از تصاویر ویژه برای پایشِ فضایی استفاده کنیم. همچنین از ظرفیتهای این دانشگاه برای تحول دیجیتال و فناوری اطلاعات استفاده میشود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطّلاعات ادامه داد: سوپرکامپیوترها، اقتصاد دیجیتال و عرصه امنیت سایبری حوزههایی است که برای ارتقای آن، با دانشگاه امیرکبیر تعاملاتی داریم و این دانشگاه بنا بر ظرفیتهایی که دارد اعلام کرده که میتواند بهعنوان قطب IOT باشد. با توجه به تعداد درخواستها در این باره، درخواست دانشگاه امیرکبیر برای ایجاد مرکز ملی IOT بررسی میشود. ما علاقهمندیم نظام قطبی در اقتصاد دیجیتال ایجاد شود و لذا از ظرفیت این دانشگاه استفاده میکنیم.
وی درباره سند تحول دیجیتال توضیح داد: سند تحول دیجیتال یا همان سند ایرانی دیجیتال، سندی است که مأموریت آن به دانشگاه تهران داده شده است. انتخاب دانشگاه تهران به این دلیل است که فقط بحث فنی برای این سند اهمیت ندارد، بلکه مباحث اجتماعی، اقتصادی و فنی با هم در این سند گنجانده شده و تحول دیجیتال یک پدیده بزرگ و پیچیده است. طبیعتاً دانشگاه تهران با ظرفیتی که بهخاطر پذیرش در همه رشتهها دارد، گزینه خوبی برای این سند است.
آذریجهرمی ادامه داد: اکنون این سند در حال انجام است و از طریق دانشگاه به پرسنل وزارت ارتباطات نیز آموزش داده میشود. سند دیگری هم در حال تدوین داریم که بهزودی درباره آن اطّلاعرسانی خواهیم کرد. این سند تبدیل به نظامنامه و میثاقنامهای میشود که همه موظف به حرکت بر بُردار این سند هستند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطّلاعات درباره ارتباطات تلفنی در پیادهروی اربعین توضیح داد: در شبکه اجتماعی خودم نیز این مسئله را اطلاعرسانی کردم. مذاکرات سیاسی بین سازمان تنظیم مقررات با هیأت اتصالات عراق انجام شده و حتی یک تیم از ایران به عراق سفر کرده است و مذاکراتی داشتند تا مانند دو سال گذشته، آن اتفاق تکرار نشود که تفاهمنامه امضا شد اما زمان عملیاتیشدن همه چیز تغییر کرد.
وی ادامه داد: حجم کانالهای ارتباطی بین دو کشور دو برابر شده و در مسیر نجف به کربلا نیز تمهیدات ویژهای دیدهایم اما تصور بر این است که در مسیر نجف به کربلا و در پیک جمعیت مشکلاتی برای ارتباطات تلفنی زائران وجود داشته باشد. در حوزه وایفای از طرف عراقی خواستهایم تا در 10 منطقه نجف تا کربلا پوشش وایفای وجود داشته باشد و براساس رصدهایی که انجام شده، این کار بهخوبی انجام شده و تا دیروز نزدیک به 400 نفر آنلاین از این ارتباط استفاده کردند.
آذریجهرمی تصریح کرد: ظرف امروز و فردا صحن حضرت زهرا(س) در نجف توسط اپراتورها پوششدهی میشود، در داخل کشور نیز تمهیدات کامل است و خدمات 4G نیز ارائه میشود.
وی با اشاره به افزایش نرخ ارز گفت: به زائران اربعین پیشنهاد میشود با توجه به نرخ ارز، از سیمکارتهای عراقی استفاده کنند و اگر مجبور شدند تماسی با ایران داشته باشند، بهتر است که این تماس از ایران به عراق گرفته شود و زائران از سیمکارتهای عراقی برای ارتباط با ایران استفاده نکنند؛ چراکه هزینه تماس از عراق به ایران بیشتر است.
انتهای پیام/4040/4085/
انتهای پیام/