پذیرش FATF اعتماد ملی را به سیستم بانکی کاهش میدهد
عباس پاپیزاده در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره CFT و اینکه با رأی قاطع نمایندگان تصویب نشد، اظهار کرد: اختلاف کم آرای مجلس در مصوبه CFT نشان میدهد ابهامات در این مورد همچنان پابرجاست.
وی با بیان اینکه لوایح چهارگانه گروه ویژه اقدام مالی نمیتواند تضمین کننده منافع ملی باشد، تصریح کرد: قسمت اعظمی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی این امر را قبول دارند که FATF منافع ملی ایران را تضمین نمیکند و در مقابل این اعتقاد را دارند که در شرایط فعلی با عضویت در FATF، آمریکا بهراحتی به اطلاعات حسابهای بانکی مردم دسترسی خواهد داشت و نخستین آسیبی که به اقتصاد کشور وارد میشود کاهش اعتماد ملی به سیستم بانکی است.
عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان اضافه کرد: با عضویت در گروه ویژه اقدام مالی، سیستم بانکی موظف خواهد بود، تمام تراکنشهای خود و مردم را در اختیار این کنوانسیون قرار دهد. در حالیکه تمامی کارشناسان و کارکنان FATF عموماً آمریکایی هستند.
وی گفت: مردم ایران قطعاً نخواهند خواست که اطلاعات بانکیشان توسط آمریکا رصد شود؛ بنابراین شکنندگی آخرین مصوبه گروه ویژه اقدام مالی ( CFT ) به این دلیل است که قسمت اعظمی از نمایندگان همچنان اعتقاد دارند عضویت در FATF در آینده تهدید کننده منافع ملی و اقتصاد کشور خواهد بود.
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی افزود: اختلاف اندک آرای نمایندگان در مصوبه CFT هم ناشی از تأثیر رسانهها و هجمهای بود که در یک هفته منتهی به تصویب لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم صورت گرفت و توانست تا چند درصد روی آرا تأثیر بگذارد.
انتهای پیام/4034/ن
انتهای پیام/