صدای نه به FATF دانشجویان در صفحات مجازی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، شب گذشته در صفحات مجازی بهویژه دانشجویان موجی از دغدغه، نگرانی و بیان دیدگاهها در خصوص تصویب لایحه FATF در مجلس شورای اسلامی به چشم میخورد.
این موج تنها در شبکههای اجتماعی جریان نداشته بلکه در دانشگاه جوش و خروشان ویژهای در بین دانشجویان داشته است. دانشجویان با پخش تراکتهایی در خصوص این لایحه در نماز جمعه و دانشگاه، تماس با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، ارسال نامه تشکلهای دانشجویی سراسر کشور به مجلس شورای اسلامی و حتی زنجیره انسانی جلوی در مجلس شورای اسلامی، اعتراض خود را نسبت به تصویب رساندن لایحه FATF نشان دادهاند. بخش اندکی از واکنشهای دانشجویان در شبکههای اجتماعی را در ادامه این گزارش میخوانید.
سارا عاقلی دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت دانشگاه شهید بهشتی در پیامی نوشت: «کسانی مخالف تصویب #CFT هستند آنقدر ادله دارند که ماههاست شفاف میگویند: با الحاق به آن نه تحریم برداشته میشود و نه آشفتگی ارزی، اصلاح. اما نمایندگانِ موافق نه ادلهای برای دفاع دارند و نه شهامتی برای رأی شفاف.»
عاقلی در ادامه این پیام نوشت: «مجلس امروز تکلیف خود را مشخص میکند که خانه ملت است یا لانه بیگانه».
راضیه طاهریان یکی دیگر از دانشجویان در صفحه مجازی خود نوشت: «مگه نمیگید FATF از سال 93 اجرا میشده والان فقط داره تصویب میشه؛ الآن ما حق نداریم بپرسیم وقتی ما هنوزم دلارهامونو با گونی میاریم تو کشور، اجرای FATF چه سودی به حال کشور داشته؟»
محسن فروتن مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اهواز بابیان اینکه دانستن حق مردم است از نمایندگان مجلس شفافیت آراء را درخواست کرد و نوشت: «نمایندگان محترم مجلس! اگر اهل شفافیت هستید رأی خود را شفاف کنید.»
یکی دیگر از دانشجویان به نام «محمدرضا محیالدینی» با ابراز مخالفت خود به تصویب این لایحه در مجلس شورای اسلامی در خصوص شفافیت آرا نمایندگان نوشت: «جالب است نمایندگانی داریم که حاضر نیستند برای مردم خودشان شفاف شوند ولی میخواهند با پیوستن به FATF، اطلاعات محرمانه کشور را بهدست دشمنان بدهند.»
اسماعیل کوهی مقدم دبیر سابق دفتر تحکیم وحدت در صفحه مجازی خود عنوان کرد: «توسعه سیاسی آینه که اگر افکار عمومی نسبت به موضوعی ابهام داشت، در جلسات عمومی اون مسئله توسط سیاسیون حامی اون شفاف به شه ما در ایران در خصوص موضوع بسیار مهمی مثل تصویب FATF همچنین جلسهای نداشتیم یکی از مؤلفههای توسعه نیافتگیِ سیاسی ایران همین محمود صادقیه!»
همچنین کوهیمقدم در پیام دیگری نیز نوشت: «اگر این لایحه در راستای منافع کشور بود قطعاً از محمود صادقی برای تصویب آنها مشتاقتر بودیم، افسوس که هیچکس نیست به چند سؤال ما پاسخ بگوید!»
علی دانشور دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اینگونه تحلیل کرد: «در اعتراض به اصرار جناح غربگرای مجلس بر تصویب لوایح مربوط به FATF و شفافیت ساختارهای پولی و مالی کشور برای آمریکا، رژیم صهیونیستی و سعودی.»
نازنین کمالی دانشجوی ارشد علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی در پیامی نوشت: «آیات عظام نوری همدانی، مکارم، سبحانی و.. رهبر معظم انقلاب و دیگر شخصیتهای نظام همراه با جمعیت زیادی از مردم و دانشجویان اخطارهای خود را به مجلس و علی لاریجانی درباره خیانت FATF دادهاند، شما ببینید FATF چقدر برای جریان نفوذ و غربگرا مهم است که حاضرند به همهچیز پشت پا بزنند.»
نرگس حسینی مسئول دفتر خواهران دفتر تحکیم وحدت در پیام توییتری نوشت: «نمایندگانی که با شفافیت برای مردم کشورشان مخالفاند، اکنون داعیهدار شفافیت شدهاند اما این بار نه برای ما، بلکه برای دشمن. مردم در مقابل این حرکت غربزده ایستادهاند!»
سعید توانا دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی در پیامی عنوان کرد: «فرداها جلوی فرزندانم سرم بلند است که از جان و مال و آبرو خرج کردم تا به عدهای جاهل و خائن بفهمانم چرا میگویم نه به FATF! هرچه در چنته داشتم ریختم روی دایره... الباقی باخداست.»
توانا در ادامه پیام خود عنوان کرد: «بر فرزندان انقلابی امام خامنهای که مرا نمیشناختند ولی اعتماد کردند و همراه شدند. خدا قوت مردم»
زهرا سادات رضوی علوی مسئول خواهران اسبق دفتر تحکیم وحدت نیز نوشت: «برای رأی منفی به FATF فقط کافی ست کمی وطندوست باشید. تکرار میکنم کمی وطندوست!»
انتهای پیام/4084
انتهای پیام/