دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 مهر 1397 - 19:03
به همت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب؛

شبیه‌ساز کوره صنعتی آزمایشگاه سیستم‌های کنترل خطی بومی‌سازی شد

سرپرست گروه رباتیک واحد تهران جنوب از بومی‌سازی و بهینه‌سازی دستگاه شبیه‌ساز کوره آزمایشگاه سیستم‌های کنترل خطی خبر داد.
کد خبر : 315949
IMG_20181006_151236_673.jpg

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، به همت دانشجویان تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، دستگاه شبیه‌ساز کوره آزمایشگاه سیستم‌های کنترل خطی، بومی‌سازی و بهینه‌سازی شده است. محمدرضا نصیری‌سروی در خصوص اهداف ساخت این دستگاه اظهار کرد: با توجه به نیاز واحد تهران جنوب به تجهیزات آزمایشگاهی در رشته برق-کنترل و نیز هزینه بالای تهیه نمونه خارجی و به‌روز نبودن دستگاه‌های موجود، این دستگاه ساخته شد.

سرپرست گروه رباتیک واحد تهران جنوب بابیان اینکه دستگاه جدید مشکلات موجود در نمونه خارجی آن را مرتفع کرده است، افزود: با توجه به هزینه بالای نمونه خارجی و نیاز دانشگاه، دستگاهی با تجهیزات به‌روز ساخته‌ایم. از دیگر مزایای ساخت این دستگاه صرفه‌جویی ارزی، صرفه‌جویی در زمان و قیمت تمام‌شده است، هزینه ساخت این دستگاه یک‌دهم قیمت نمونه خارجی است.

وی افزود: زمان ساخت این دستگاه 16 ماه به طول انجامید. این دستگاه در آزمایشگاه کنترل خطی، صنعتی و آزمایشگاه ابزار دقیق قابل استفاده است. برای بومی‌سازی این دستگاه از سیگنال‌های کنترلی از PLC های موجود در صنعت کشور استفاده شده است. یکی دیگر از قابلیت‌های دستگاه شبیه‌ساز کوره آزمایشگاه سیستم‌های کنترل خطی، امکان اتصال به کامپیوتر و پرینت تمامی نمودارهایی که در حین آزمایش‌ها به دست می‌آیند.

این عضو هیأت علمی ضمن قدردانی از کلیه مسئولین دانشگاه و مجری این پروژه، گفت: ساخت این دستگاه در قالب یک طرح پژوهشی با حمایت رئیس و معاون پژوهشی صورت گرفت. امیدواریم بتوانیم با اتخاذ راهکار مناسب برای ساخت پنج دستگاه کنترل دیگر من‌جمله کنترل‌کننده دور موتور و سطح مایعات که نیاز امروز آزمایشگاه کنترل خطی و کنترل صنعتی و ابزار دقیق، قدم برداریم.

نصیری ضمن ابراز خوشحالی از ارتقاء کیفی آزمایشگاه دستگاه‌های کنترل و ایجاد خودباوری در دانشجویان و فارغ‌التحصیلان همچنین از موسوی انزهایی ناظر طرح، اشکان صفوی سهی، محسن زاج چناری، سعید هدایتی، کاوه نقره بجستانی و مهندس غزاله حسنیقلی‌زاده که در تمام مدت همکاری باهمت عالی و کمترین چشم‌داشت مادی، ساخت طرح پیش برده و به اتمام رسانده‌اند، تشکر کرد.

انتهای پیام/4084

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب