دانشگاه شهیدمدنی در رتبهبندی جهانی تایمز، جایگاه ۱۲ را کسب کرد
حسن ولیزاده در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، گفت: دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در رتبهبندی تایمز توانست در بین ۲۹ دانشگاه برتر کشور رتبه ۱۲ را کسب کند و در جایگاه جهانی نیز رتبهای بین ۸۰۰ تا هزار را بهدست آورده که این جایگاه قابل قبولی، برای این دانشگاه بهحساب میآید.
رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در ادامه افزود: دانشگاه شهید مدنی، از سال ۹۳ برنامهریزیهایی را بر طبق دستورالعملهایی که از سوی وزارت علوم ابلاغشده بود در سرفصل کارهای خود قرارداد.
وی در ادامه افزود: این دانشگاه درواقع دومین دانشگاه جامع در استان آذربایجان شرقی است که از پتانسیلها و ظرفیتهای بالایی نیز برخوردار است. به همین دلیل دانشگاه توانست از این ظرفیت استفاده کرده و فعالیتهای آموزشی و پژوهشی زیادی را در سرفصل کارهای خود قرار دهد و سیاستگذاریهایی نیز در این خصوص انجام داد که نتیجه آنهم افزایش رتبه این دانشگاه در رتبهبندی جهانی بود.
ولیزاده با اشاره به اینکه شاخصهایی در آموزش و پژوهش ملاک ارزیابیهای بینالمللی قرار دارد، در ادامه اضافه کرد:این شاخصها را در دانشگاه تعریف کردهایم و آن را در سیاستگذاری برنامههای دانشگاه گنجاندیم. تلاشهای ما نتیجهاش این شد که میزانگرند و امتیازدهی بر اساس این شاخصها به دانشگاه تعلق گیرد و با حمایت مالی که از سوی دانشگاه صورت گرفت سبب شد در طبقهبندی تایمز رتبه ۱۲ را در میان دانشگاههای برتر کشور بهدست بیاوریم
رئیس دانشگاه شهید مدنی در ادامه تصریح کرد: در رتبهبندی تایمز از ۱۳ شاخص در قالب پنج معیار آموزش، پژوهش، تعداد استنادات به مقالات، درآمد حاصل از ارتباط با صنعت و تعاملات بینالمللی برای رتبهبندی دانشگاهها استفاده میشود.
وی تصریح کرد: اگر وزارت علوم نیز در سطحبندی دانشگاهها این رتبهبندیها را ملاک قرار دهد شرایط دانشگاهها کمی متفاوت میشود؛ زیرا ملاک سطحبندی دانشگاهها کمی است و به نظر میرسد که باید شاخصهای کیفی نیز در این رتبهبندیها لحاظ شود.
ولیزاده در ادامه اظهار کرد: دانشگاه شهید مدنی بیش از ۷ هزار دانشجو دارد که بیش از ۲ هزار نفر آنها مشغول تحصیل مقاطع تحصیلات تکمیلی هستند و همچنین ۲۷۱ عضو هیأت علمی نیز در این دانشگاه مشغول بهکارند.
رئیس دانشگاه شهید مدنی در ادامه گفت: این دانشگاه یکی از دانشگاههای جامع در استان به شمار میآید و هفت دانشکده فنی و مهندسی،IT دانشکده علوم پایه، الهیات، علوم تربیتی، کشاورزی و ادبیات و علوم انسانی در این دانشگاه دایر است و بیش از ۲۰ رشته دکترا نیز در این دانشگاه ارائه میشود.
گفتنی است پایگاه رتبهبندی تایمز یکی از مهمترین نظامهای رتبهبندی بینالمللی دانشگاههای جهان است. بر اساس گزارش منتشرشده در پایگاه Times Higher Education World University Rankings در سال ۲۰۱۹ از کشور ایران ۲۹ دانشگاه از دانشگاههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت حضور دارند که نسبت به سال ۲۰۱۸ رشد ۶۰ درصدی دارد. این موضوع نشاندهنده حرکت دانشگاههای کشور به سمت گسترش تعاملات بینالمللی و دیپلماسی علمی است.
انتهای پیام/ 4087
انتهای پیام/