دانشجو قبل از ورود به دانشگاه مهارتهای اجتماعی لازم را یاد نمیگیرد
شهناز حاجی وند در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: دانشجویانی که وارد دانشگاه میشوند، باوجود هیجان ورود به دانشگاه، پس از مدت کوتاهی با مشکلاتی مانند دوری از خانواده، ناآشنایی با درسها و واحدهای درسی جدید، شک و دو دولی در انتخاب رشته تحصیلی و نبود امکانات رفاهی روبرو میشوند که این مسائل در کنار هم کمی آنها را دلسرد میکند.
وی افزود: حضور مراکز مشاوره در دانشگاهها و مراجعه دانشجویان به این مراکز میتواند در سلامت روان و پویایی دانشجویان کمک کند.
وی در ادامه اظهار کرد: خانوادهها در زمان تحصیل فرزندانشان در مدرسه تنها برنامه تحصیلی آنها را چک و طرحریزی میکنند و مهمترین چالش در این مرحله این است که دانشجو قبل از ورود به دانشگاه مهارتهای اجتماعی لازم را در خانه یاد نمیگیرد و نمیتواند مسائل را تجزیهوتحلیل و مشکلاتش را در هر سطحی حل کند. در این میان مراکز مشاوره میتوانند کمکرسان دانشجویان باشد.
مشاور دانشگاه کردستان در ادامه افزود: دانشجو یک فرد در حال رشد است و دوره دانشجویی نیز دورهای است که رشد و تکامل در آن رخ میدهد. دانشجو باید این را بداند که هر فردی در مسیر پیشرفت و شکوفاییاش دچار چالشهای مختلفی میشود و درواقع خاصیت رشد همین است که فرد از این چالشها عبور کند. دانشجو باید در این راه هوشمندی زیادی به خرج دهد زیرا هوشیاری و توانمندی بالاتری دارد و میتواند از کنار مشکلات با هوشیاری بیشتری عبور کند.
حاجی وند در ادامه تصریح کرد: یکی از راهکارهایی که در این خصوص به دانشجویان توصیه میشود این است که از ابتدای شروع مشکلات مراکز مشاوره را در جریان مشکلات خود قرار دهند و اجازه ندهند این مشکلات بزرگ و بزرگتر شود.
وی اظهار کرد: دانشجویان باید این موضوع را بدانند که مشاوران بارها و بارها در برخورد با دانشجویان متفاوت در جریان مشکلاتی مشابه موضوع آنها قرارگرفتهاند و به همین دلیل راحتتر میتوانند به آنها در حل مشکلاتشان یاری کنند.
انتهای پیام/4060
انتهای پیام/