«پیشران» هنر و تأثیر آن بر اقتصاد را بررسی میکند
معصومه آرزومند در گفتگو با حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا اظهار کرد: هنر به عنوان محرک اقتصادی، مولد شغل و درآمد مالیاتی برای دولت است. یک بخش هنری قوی میتواند در بخش تجارت فعال شده و به فعالیتهای تجاری تحرک دهد، باعث جذب توریست شده و بخش مالیات کشور را نیز گسترش دهد.
مدیر روابط عمومی برنامه «پیشران» افزود: یکی از چالشهای اساسی این حوزه دوری هنر از اقتصاد در کشور از جمله مناطق توسعه نیافته و کمتر برخوردار است.
وی بیان کرد: صاحبنظران بر این باورند که زیرساختهای لازم برای شکلگیری پیوند هنر و اقتصاد در کشور به صورت اصولی فراهم نشده است.
آرزومند ادامه داد: اقتصاد هنر ناظر بر شناخت مناسبات و تعاملات بین حوزههای آفرینش (تولید)، مصرف و تجارت کالاهای هنری است. این مهم گرچه یکی از الزامهای فضای حرفهای شکل گرفته در دنیای هنر عصر حاضر است، اما هنوز در کشور ما به شکل درست پا نگرفته که شاید بتوان گفت یکی از دلایل اساسی به حاشیه رانده شدن هنر در جامعه و مشکلات مالی هنرمندان همین موضوع باشد.
وی افزود: مهدی مفیدی مجری برنامه «پیشران» در برنامه امشب، میزبان افسر موموندی مدیر اقتصاد فرهنگ و هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران و محمد اسماعیل سعیدی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی است.
مدیر روابط عمومی برنامه «پیشران» درباره مهمانان این برنامه که تاکنون در آن حضور داشتند از فرداد زند عضو گروه پلتفرم دانشگاه شریف، صادق نجفی رئیس سازمان صنایع کوچک و شرکت صنعتی، محمد صادق خیاطیان مشاور معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کمال دهقانی فیروزآبادی نایبرئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، فداحسین مالکی سفیر سابق ایران در افغانستان و سید جلال ساداتیان سفیر سابق ایران در لندن و ... نام برد.
آرزومند افزود: برنامه «پیشران» که به تهیهکنندگی سودابه آقاجانیان حوالی ساعت ۲۱ سهشنبهها به طور زنده پخش میشود با حضور مسئولان، استادان و کارشناسان اقتصادی، به بررسی مسائل حوزه اقتصاد، کسب و کار، کارآفرینی و چالشهای مرتبط به آنها میپردازد.
انتهای پیام/4072/4046/
انتهای پیام/