دانشجویان فقیر توان کاریابی ندارند
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از ایندیپندنت، نظرسنجیها حاکی از آن است که هزینه بالای کاریابی اجازه نمیدهد که دانشجویان و تازه فارغالتحصیلان فقیر در مصاحبههای کاری شرکت کنند.
علاوه بر این که دانشجویان مجبورند با شهریههای روزافزون دانشگاه و هزینههای زندگی سروکله بزنند، باید برای مصاحبههای کاری نیز هزینه جداگانهای بپردازند. این دانشجویان که اغلب مبلغ زیادی را به دانشگاه بدهکار هستند، مجبورند به طور متوسط 506 یورو برای مصاحبههای کاری بپردازند تا بتوانند شغلی مناسب پیدا کنند.
دانشجویانی که در سال جاری از دانشگاه فارغالتحصیل میشوند، به طور متوسط 50 هزار یورو بدهکاری دارند. نظرسنجی اخیر از 2 هزار دانشجوی بریتانیایی صورت گرفته است که 43 درصد از آنها اعلام کردهاند به دلیل هزینههای بالای کاریابی قادر به حضور در مصاحبههای کاری نیستند.
به گفته این دانشجویان، هزینه بالای رفتوآمد و سفر مانع اصلی در راه کاریابی دانشجویان است. همچنین تعداد مصاحبههایی که دانشجوها باید در آنها حضور پیدا کنند تا بتوانند اولین شغل مناسب را پیدا کنند بسیار بالاست.
شرکتهای بزرگ طرحهایی را برای بازپرداخت تحصیلات تکمیلی دارند اما شرکتهای کوچکتر معمولاً این کارها را نمیکنند، این وضعیت به نفع دانشجویان فقیر نیست چراکه در مصاحبههای کاری کمتری شرکت میکنند.
نتایج تحقیقات اخیر نشان میدهد با وجود این که تعداد دانشجویان فقیر در دانشگاهها افزایش داشته است اما شغلهای برتر به دانشجویان ثروتمند میرسد که معمولاً به صورت خصوصی آموزش دیدهاند.
انتهای پیام/4056/4021
انتهای پیام/