دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 بهمن 1393 - 13:58
عضو مجلس خبرگان رهبری:

تمدن منهای دین نمی‌تواند جهان را اداره کند

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: باید در دانشگاه‌ها یک دوره ظرفیت‌سازی فرهنگی شود، باید برای نهادینه شدن عشق به علم و دانش مفید، ترس از حضور و غیاب و تلاش برای کسب نمره و مدرک را با روش‌های فرهنگی از بین ببریم و شاید‌ها را به جای باید‌ها تقویت کنیم.
کد خبر : 3034

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، همایش تعلیم و تربیت اسلامی با حضور استاد اخلاق حوزه‌های علمیه آیت الله محی‌الدین حائری شیرازی در واحد پرند برگزار شد، وی در این همایش گفت: در تعلیم و تربیت اسلامی تا انقلاب شناخته نشود راه درست شناخته نمی‌شود.


وی با بیان اینکه تمدن مهنای دین که امروزه بر عالم حکومت می‌کند باید شناخته شود، اظهار کرد: امروزه الگوی برجسته تمدن بشری سازمان ملل است که در رأس آن شورای امنیت است و در این شورا یک کشور می‌تواند حق صد کشور عضو را وتو کند.


آیت الله حائری شیرازی به تشریح امنیت جهانی مورد تأکید فضای بین المللی پرداخته و گفت: این امنیت بر پایه وحشت از یکدیگر است ولی امنیت حقیقی باید برپایه اعتماد به یکدیگر باشد.


وی با تعریف خاطراتی از امام و انقلاب به رهبری ناب و بی‌بدیل حضرت امام خمینی (ره) با توجه به نقش امام در اداره صحیح جریان نهضت اسلامی مردم ایران، گفت: امام خمینی (ره) در اول انقلاب نگفت مبارزه مسلحانه بلکه فرمود سلاح باید در دست صالحین باشد و امام زمان (عج) وقتی ظهور کنند اول خلع سلاح می‌کنند.


آیت الله حائری شیرازی در ادامه گفت: علم مسئولیت است و عقل احساس مسئولیت و انسان برای اداره جهان به چیزی مافوق علم نیاز دارد و در دانشگاه‌ها نیز باید احساس مسئولیت رشد داده شود و ارتقاء پیدا کند.


وی افزود: ترس از عامل خارجی و بیرونی احساس مسئولیت را رشد نمی‌دهد و باید احساس مسئولیت به درون انسان برگردد و خود انسان باید خودش را اداره کند و این اساس تربیت اسلامی است.


این عضو مجلس خبرگان رهبری با توجه به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: باید در دانشگاه‌ها یک دوره ظرفیت سازی فرهنگی شود، باید برای نهادینه شدن عشق به علم و دانش مفید، ترس از حضور و غیاب و تلاش برای کسب نمره و مدرک را با روش‌های فرهنگی از بین ببریم و شاید‌ها را به جای باید‌ها تقویت کنیم.


این استاد حوزه علمیه با افزودن اینکه شاید‌ها‌‌ همان شایستگی‌هایی است که فرد برای تحصیل علم به آن دست می‌یابد، گفت: باید در دانشگاه‌ها کاری کنیم که شایستگی تحصیل علم باید جایگزین بایستگی‌ها شده و شاید‌ها بجای باید‌ها بنشیند و این ظرفیت سازی به وسیله دین می‌تواند انجام شود.


نماینده مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبری در این سخنرانی گفت: مسئولان باید به فکر روش‌های دینی و فرهنگی برای ارتقای این احساس مسئولیت در جامعه باشند زیرا که ترس از مچ گیری احساس مسئولیت نمی‌آورد.


معاون فرهنگی اجتماعی واحد پرند هم در خصوص برگزاری این همایش که با حضور اعضای هیئت علمی واحدهای مختلف دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان تهران برگزار شد، با توجه به نزدیکی این دانشگاه به مرکز فقهی و علمی جهان اسلام شهر مقدس قم و همچنین مجاورت با حرمین شریفین (حرم امام خمینی و حرم حضرت عبدالعظیم حسنی) و فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) گفت: این دانشگاه موقعیت ویژه‌ای دارد تا پایگاه مهمی برای علوم اسلامی و انسانی باشد.


حجت الاسلام دکتر سید علی اصغر تقوی از رویه فرهنگی جدید در دوران مسئولیت دکتر میرزاده و حجت الاسلام دکتر طه هاشمی معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک اقدام فرهنگی بی‌بدیل در سابقه این دانشگاه یاد کرده و از دکتر محمد قمی ریاست دانشگاه پرند بخاطر اهمیت به مسائل فرهنگی و مذهبی در دانشگاه تقدیر کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب