آیا افسردگی درمان دارد
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از دیلیمیل، دانشمندان علم اعصاب منطقهای در مغز که مسئول افسردگی و اضطراب است را شناسایی کردهاند. این یافتهها میتواند به راهی برای درمان افسردگی ختم شود.
دانشمندان تستهایی روی حیوانات انجام دادند و موفق به تحریک ناحیهای از مغز معروف به هسته دمدار شدند. این ناحیه از مغز که به مرکز تصمیمگیری احساسی مرتبط است، یکی از عقدههای قاعدهای مغز است.
دانشمندان با این کار توانستند حیوانات را مجبور به گرفتن تصمیمهای منفی کنند.
این یافتهها میتواند به دانشمندان کمک کند تا اثرات فلجکننده افسردگی را بهتر درک کنند. همچنین به آنها کمک کند تا راهی برای درمان این بیماری پیدا کنند.
محققان در حال بررسی مغز افراد مبتلا به افسردگی و اضطراب هستند تا دریابند آیا هسته دمدار مغز آنها فعالیت غیرمعمولی دارد یا خیر.
محققان مؤسسه فناوری ماساچوست با تحریک هسته دمدار مغز حیوانات موفق شدند آنها را مجبور به گرفتن تصمیمهای منفی کنند. به عبارت دیگر حیوانات در هنگام تصمیمگیری بیشتر روی اشکالات آن تمرکز میکردند تا مزایای آن. پس از تحریک هستهدمدار مغز، این دید منفی در تصمیمگیریها طی روز ادامه داشت.
محققان برای ایجاد تاثیری که معمولا در افراد مبتلا به افسردگی، اضطراب شدید یا وسواس فکری دیده میشود، از جریان برق کوچکی استفاده کردند تا هسته دمدار را در مغز تحریک کنند.
این افراد معمولا در هنگام تصمیمگیری ببیشتر به پیامدهای منفی آن توجه میکنند.
نتایج این تحقیقات حاکی از وجود فعالیتهای غیرمعمول در دو ناحیه از مغز در میانه قشر پیشپیشانی است که به هسته دمدار مرتبط است.
انتهای پیام/4021
انتهای پیام/