استفاده از روغن پختوپز برای ضدباکتری کردن فولاد
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، دانشمندان دانشگاه تورنتو برای اولین بار روشی را برای ضدباکتری کردن این خراشها ابداع کردهاند تا آنها به سکونتگاههایی برای این موجودات موذی و مزاحم مبدل نشوند.
روش جدید موجب میشود تا باکتریهای عامل ایجاد بیماریهای مختلف نتوانند روی صفحات فولادی ضدزنگ ساکن شوند. در این فرایند اسید آلکیل فسفونیک و لایهای از یک نوع روغن غذایی مورد استفاده برای پختوپز به این صفحات اضافه میشوند. پوشانده شدن صفحات فولادی با مواد یادشده باعث میشود تا نفود باکتریها با داخل خراشهای این صفحات ناممکن شود.
فولاد ضدزنگ در بسیاری از دستگاههای تولید انواع مواد غذایی به کار گرفته میشود و میتوان امیدوار بود که استفاده از این روش بهداشت و سلامت شهروندان را افزایش دهد. استفاده آزمایشی از این روش در یک خط تولید مواد غذایی به کاهش هزار برابری آلودگی فولادهای ضدزنگ به یک باکتری خطرناک موسوم به «Pseudomonas aeruginosa» انجامیده است.
منبع: مهر
انتهای پیام/4021
انتهای پیام/