رتبه اول خدمات تغذیهای دانشگاه علامه طباطبایی در بین 125 دانشگاه کشور
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دانشگاه علامه طباطبایی در رتبهبندی خدمات تغذیهای صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، موفق به کسب سطح یک در بین 125 دانشگاه کشور شد.
این رتبهبندی و سطحبندی خدمات تغذیهای توسط کارشناسان برگزیده صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شده است و در آن ۱۲۵ دانشگاه دولتی کشور حضور داشتهاند. بر اساس نتایج اعلام شده، دانشگاه علامه طباطبایی ضمن کسب رتبه سطح یک (سطوح ۱ الی ۳) دارای رتبه ۱ الی ۹ کشوری در بخش فضا و تجهیزات آشپزخانه در بین ۱۷۸ آشپزخانه و همچنین رتبه ۱ الی ۹ کشوری در بخش فضا و تجهیزات در بین ۳۵۰ سالن غذاخوری دانشگاهی شده است.
گفتنی است از جمله اقدامات انجام شده توسط مدیریت دانشجویی در این دانشگاه میتوان به ایجاد تثبیت تنوع غذایی برای دانشجویان در وعده ناهار، شام و صبحانه، اضافه کردن حدود ۲۳ نوع غذا به برنامه غذایی دانشجویان، ارتقای کیفی غذاهای روزانه با ارائه بیش از ۴۰ نوع غذای بدون تکرار، رعایت چرخش غذاها در روزهای هفته، وجود غذاهای بومی در برنامه غذایی، رعایت اصل تناسب در غذای روزانه، تنظیم برنامه غذایی مناسب با ذائقه غذایی گروه دختران و پسران و همچنین ارتقای کیفیت مواد اولیه مورد استفاده مانند برنج ایرانی، گوشت قرمز و سفید گرم و استفاده از روغنهای بدون ترانس بالا اشاره کرد.
تعمیر و تجهیز و بروزرسانی هفت آشپزخانه و ۱۱سالن غذاخوری، ساخت سردخانههای زیر صفر و بالای صفر، تبدیل آشپزخانههای سنتی به صنعتی و ایجاد خط سلفسرویسهای متعدد با هدف ارائه خدمات بهتر، ارزیابی و کنترل روزانه هر یک از آشپزخانهها و سالنهای غذاخوری طی سالهای ۹۴ الی ۹۷ در کسب این موفقیت تاثیر بسزایی داشته است.
انتهای پیام/ 4060
انتهای پیام/