دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 تير 1397 - 07:35

ملکانا؛ بنگاه املاک واقعیت مجازی

«ملکانا» نام استارتاپ جدیدی است که به‌تازگی موفق به توسعه نرم‌افزار بنگاه امکلاک مجازی شده است. این استارتاپ با حذف واسطه‌ها، هزینه‌های زمانی و مالی خرید و فروش ملک را به حداقل می‌رساند.
کد خبر : 293707

محمد سلطانی، کارشناسی ارشد مکانیک سیالات، یکی از اعضای تیم توسعه‌دهنده و مدیر قرارداد ملکانا در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا گفت: «ما هزینه‌های اضافی مالی و زمانی را حذف کرده‌ایم و فناوری ملکانا را ارائه داده‌ایم. تاکنون از چنین تکنولوژی در حوزه ملک استفاده نشده است. گروه ملکانا اولین گروهی است که از این تکنولوژی در حوزه ملک استفاده کرده است».


وی افزود: «ما با استفاده از تور مجازی، خریدار و فروشنده را به‌ هم نزدیک کرده‌ایم. با حذف واسطه‌ها هزینه‌ها را کاهش دادیم و کار را برای مشتری آسان‌تر کردیم. اگر مشتری بخواهد از یک ملک بازدید کند می‌تواند از طریق سایت ملکانا تصاویر 360 درجه آن را نگاه کند و برای راهنمایی بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرد».


سلطانی گفت: «اگر مشتریان دوربین واقعیت مجازی داشته باشند، می‌توانند به نرم‌افزار ملکانا مراجعه کنند، گزینه دوربین واقعیت مجازی را فعال کنند و از این ویژگی استفاده کنند. اگر هم عینک واقعیت مجازی در اختیار ندارند، می‌توانند با خیال راحت از عکس‌های 360 درجه سایت ما استفاده کنند. این تصاویر تمام مسائل مهمی که می‌توانند در بازدید حضوری ببینند را دارد».


وی ادامه داد: «ویژگی که ملکانا را متمایز می‌کند، تنها تور مجازی نیست. ملکانا تعداد زیادی کاربر دارد، ویژگی مقایسه قیمت و مقایسه امکانات دارد و بخش پسندیده‌ شده‌ها و پربازدیدها دارد که همه به صورت تفکیکی در سایت قرار گرفته‌اند».


سلطانی افزود: «فکر می‌کنم که ملکانا در راستای تنظیم قیمت بازار ملک، مرجع خوبی محسوب می‌شود چراکه وقتی مالک می‌خواهد ملکش را برای ما آگهی کند و قیمت می‌دهد، کارشناس‌های ما ملک را ارزش‌گذاری می‌کنند. اگر قیمت مالک بالاتر از قیمت ارزش‌گذاری شده توسط کارشناسان ما باشد، در آگهی اتیکت گران می‌خورد. اصل اول ما صداقت است».


وی می‌گوید: «سعی ما بر این است که هر دو طرف معامله در نهایت صداقت با هم در ارتباط باشند. همچنین فکر می‌کنم صداقت وجه فعلی بنگاه‌های معاملاتی را زودتر بهبود ببخشد».


سلطانی ادامه داد: «ملکانا هم به صورت و هم به شکل تحت وب اپلیکیشن ارائه شده است. تا چند روز آینده نیز آپدیت جدیدی از این اپلیکیشن در بازار در دسترس خواهد بود که امکانات جدیدی به آن اضافه شده است».


وی گفت: «سایت ملکانا از اسفند سال 95 راه‌اندازی شد. از شش ما قبل تا الان به حدود 50 هزار کاربر خدمات‌رسانی کرده‌ایم. همچنین املاک 42 هزار مالک در سایت ما ثبت شده است. سطح فعالیت ما درحال حاضر محدود به تهران است».


گفتنی است که هفتمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری که از 14 تا 16 تیرماه در نمایشگاه تخصصی شهرداری تهران با حضور استارتاپ‌ها، شتاب‌دهنده و پارک‌های علم و فناوری برگزار شد.


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب