بیتوجهی مسئولان محلی در حق مردم مظلوم خرمشهر
مهدی پورآصف در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره وضعیت بحران آب خرمشهر اظهار کرد: سالهای متمادی است که نیمه جنوبی استان خوزستان آب قابل شرب ندارد و مردم با کمک دستگاههای تصفیه آبی که در منازل با هزینه شخصی نصب کردهاند میتوانند آب قابل شرب استفاده کنند.
وی افزود: اهواز، آبادان، شادگان، خرمشهر، ماهشر، هندیجان و غالب شهرهای جنوب خوزستان حدود ده سال در همین وضعیت قرار دارند، اما به یکباره، آب به طرز عجیبی شور شد و طعم و رنگ بدی گرفت.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان خوزستان تصریح کرد: دلیل تغییر رنگ و بوی آب این بود که حجم آبی که از سمت آبادان و خرمشهر به خلیج فارس وارد میشد، کاهش یافت و نیروی آب خلیج فارس بر رودخانهها غلبه کرد و وارد رودخانهها شد و آب دریا با آب رودها ترکیب شد و در واقع مردم آب دریا را استفاده میکردند.
پورآصف عنوان کرد: روزهای زیادی این وضعیت ادامه پیدا کرد، تقریبا تمام خردادماه این اوضاع حاکم بود و پس از اعتراضات مردم در روزهای جمعه و شنبه، از روز شنبه ظهر وضعیت آب شرب مقداری بهبود یافت و با تصفیهکنهای خانگی، آب قابل مصرف بود.
وی درباره حضور گروههای جهادی دانشجویان در مناطقی از خوزستان ادامه داد: گروههای جهادی که اکثر آنها دانشجویان به ویژه دانشجویان خوزستانی هستند با حضور در مناطق جنوب استان مشغول کمکرسانی از طریق دریافت کمکهای نقدی، تهیه و توزیع آب معدنی هستند و بیشتر بر نواحی که توزیع آب مناسب نبود تمرکز کردهاند. خوزستان در تابستان دمای بالا 50 درجه میشود و دانشجویان در این دما و گرمای بالا جهاد میکنند.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان خوزستان درباره حضور و عملکرد مسئولین گفت: فرماندار خرمشهر چندبار بین مردم حضور یافت و در حالی که مردم معترض بودند، ایستادند و حرفها و درد دلهای مردم را شنیدند اما منطقه آزاد اروند با ثروت کلانی که دارد مانند همیشه در صحنه حضور نداشت و مسائل دیگری برایشان حائز اهمیت بود.
پورآصف تصریح کرد: آقایان مثل همیشه یا تهران تشریف دارند یا خارج از کشور هستند. از منطقه آزاد اروند انتظار میرفت وقتی وضعیتی اینچنین دشوار برای مردم رخ میدهد، با ثروت هنگفت چند میلیارد دلاری اتفاق مثبتی رقم بزند و وارد صحنه کمکرسانی شود اما همیشه منطقه آزاد اروند بزرگترین ظالم در قبال آبادان و خرمشهر بوده است
وی اضافه کرد: آبادان و خرمشهر 4 نماینده در مجلس شورای اسلامی دارند و آنطور که باید و شاید خبری از آنها نبود و بین مردم حضور پیدا نکردند حتی مسئولان دفتر نمایندگان هم برای حضور در مردم و شنیدن مطالبات مردم وقعی نگذاشتند. از نمایندگان مردمی که با رای ملت انتخاب شدند انتظار میرفت بیشتر در صحنه باشند.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان خوزستان گفت: البته همانطور که گفته شد فرماندار و امام جمعه خرمشهر بین مردم حضور پیدا کردند و مانند همیشه با روحیه انقلابی وسط میدان جهاد حضور داشتند و امیدواریم دیگر مسئولین نیز یاد بگیرند.
پورآصف درباره اولویتهای کمکرسانی به شهرهای خوزستان گفت: یک شیوه، اهدای مبالغ به افراد امین است، موضوع دیگر تهیه آب است که البته نیازی نیست صرفا در قالب بطریهای آب معدنی باشد، وسایل حمل و نقل برای اعزام افراد به مناطق محروم و البته اخاص بومی و آشنا به مناطق نیز مورد نیاز است.
وی با گلایه از پوشش رسانهای ضعیف صدا و سیما از بحران آب استان خوزستان اظهار کرد: مردم خرمشهر آرامترین و بیتوقع ترین مردم ایران هستند و از لحاظ نجابت مانند ندارند اما گاهی آنقدر ظلم میشود و بیتفاوتی میبینند که خونشان به جوش میآید.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان خوزستان افزود: در تاریخ 40 ساله پس از پیروزی انقلاب اسلامیریال سابقه نداشته مردم خرمشهر دست به اعتراضات خیابانی بزنند، وقتی مردم میبینند شبکههای خارجی مشکلات را پوشش میدهند و رسانه ملی سکوت کرده و هیچ خبری از صدا وسیما نیست و حتی پوشش اخبار بیاهمیت اروپا را به وضعیت مردم ترجیح میدهند، اعتراض میکنند.
پورآصف تصریح کرد: انتظار است بخشهای خبری صدا و سیما وضعیت و بحران آبی خوزستان را پوشش دهند مهمترین و بزرگترین دلیلی که مردم خرمشهر را به خیابانها کشاند و باعث شد اعتراض کنند و درپی آن برخی مشکلات به وجود آمد، عملکرد، ظلم و بیعدالتی منطقه آزاد اروند، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وزارت نیرو، صدا وسیما بود.
وی درپایان گفت: اگر مردم ببینند مسئولین برای رفع مشکل تلاش میکنند انتظار میکشند و هیچ اعتراضی هم نخواهند کرد. امیدواریم خودیها آب در آسیاب دشمن نریزند و زمینه را برای اغتشاشات و خرابکاریهای برخی از مغرضین فراهم نکنند.
انتهای پیام/