دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 ارديبهشت 1397 - 12:46
ربیعی در پاسخ به سوال شهریاری:

استفاده از پایگاه اطلاعاتی رفاه ایرانیان امکان سوءاستفاده از همپوشانی را حذف کرده است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اما اتلاف منابع در این زمینه در حوزه های خاصی مانند بیماران خاص اتفاق می افتد، افراد با سوءاستفاده گری این پدیده را ایجاد کرده اند.
کد خبر : 280525

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست علنی امروز (سه شنبه) پارلمان در پاسخ به سوال حسینعلی شهریاری، اظهار داشت: در سال 95 به پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بودجه سال 95 رفع همپوشانی به صورت قانونی پیش بینی شد و محل قانونی برای اجرای آن ایجاد شد.


وی افزود: آئین نامه های اجرایی آن پس از 3 ماه به وزارتخانه ابلاغ شد اما در پایان سال 95 بنابر تصویب مجلس شورای اسلامی در برنامه ششم توسعه با توجه به انتقال سازمان بیمه سلامت مسئولیت در این حوزه از وظایف این وزارتخانه حذف شد.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: با بیان اینکه با توجه به مسئولیت مشترک با سازمان های بیمه گر متعدد اقدامات قابل توجهی توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این زمینه صورت گرفت و زیرساخت های مناسبی برای رفع همپوشانی پدید آمد.


ربیعی یادآور شد: زیرساخت های لازم برای اجرای دستورالعمل رفع همپوشانی بیمه ای، حذف دفترچه های مازاد افراد براساس تفاهم نامه ها دنبال می شود و ابلاغ شده است؛ در چند استان به صورت پایلوت اجرا شد.


وی با بیان اینکه پایگاه اطلاعاتی رفاه ایرانیان بستر مناسبی برای رفع این مشکل ایجاد کرده است، اضافه کرد: در حال حاضر این پایگاه مورد استفاده بیمه سلامت قرار می گیرد.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه تاکید کرد: اگرچه میزان همپوشانی زیاد است اما اتلاف منابع در این زمینه در حوزه های خاصی مانند بیماران خاص اتفاق می افتد، افراد با سوءاستفاده گری این پدیده را ایجاد کرده اند؛ استفاده از پایگاه اطلاعاتی رفاه ایرانیان امکان سوءاستفاده از همپوشانی را حذف کرده است.


این وزیر کابینه دوازدهم گفت: براساس آمار کارکنان دولت 8 درصد، سایر اقشار 2 درصد، روستاییان 62 درصد همپوشانی دارند، با توجه به اینکه روستاییان سطح اول خدمات درمانی را در روستاها دریافت می کنند و سطح دوم را از خدمات اجتماعی می گیرند آمار در این زمینه در روستاها بالا است.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تفاهم نامه پرداخت 10 درصد فرانشیز از سوی تامین اجتماعی را براساس این مصوبه به وزارت بهداشت و درمان ارسال کردیم که براساس این تفاهم نامه، 10 درصد فرانشیز تامین اجتماعی متقبل شود البته قرار شد مصوبه مرحله به مرحله اجرایی شود و در گام اول از مستمری بگیران شروع شد.


ربیعی تاکید کرد: اجرای طرح اجتماعی بزرگ طرح تحول سلامت کسری هایی را در بودجه به وجود آورد که دلیل آن عدم اجرای با دقت آن بود زیرا در حال حاضر بی عدالتی هایی در پوشش بیمه ای استان سیستان و بلوچستان وجود دارد.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در طی 3 ماه آینده رفع بی عدالتی ها در پرداخت فرانشیز و رفع همپوشانی بیمه ها را به سرانجام می رسانیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب