دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آیت الله جوادی آملی:

دانشگاه افراد میزنشین تربیت نکند

یکی از مراجع تقلید شیعیان تأکید کرد که دانشگاه‌ها نباید افراد میزنشین برای جامعه تربیت کنند.
کد خبر : 275980

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، آیت الله العظمی عبدالله جوادی آملی در دیدار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که بعد از ظهر پنج‌شنبه در بنیاد علوم وحیانی اسرا برگزار شد، با بیان اینکه مردم ما فشارها را قبل و اوایل انقلاب و همچنین در دوران جنگ تحمیلی تحمل کردند، گفت: مردم بمباران را تحمل کردند و در همین قم عده‌ای در بمباران به شهادت رسیدند.


وی با بیان اینکه مردم گرانی و اختلاس و بی‌عرضگی را تحمل نمی‌کنند، ابراز داشت: باید غده‌های بدخیم را بفهمیم که چرا صدایش بلند شده است و باید بتوانیم ۸۰ میلیون نفر را اداره کنیم.


استاد سطوح عالی حوزه در ادامه با تأکید بر اینکه دانشگاه میز نشین تربیت نکند ،میز نشینی یعنی مفت خوری و این رویه خوبی نیست، اظهار داشت: دانشگاه‌های ما باید کارگر تولید کنند نه میز نشین.


وی ادامه داد: مال حرام تا ذریه انسان اثر می‌گذارد و امروز بانک‌ها و شرایط اقتصادی کشور در شرایط خوبی نیستند و ما در برابر آن مسئول هستیم.


آیت الله جوادی آملی گفت: ملتی که جیبش خالی باشد به فرموده قرآن فقیر است که نمی‌تواند حرفی برای گفتن داشته باشد و ستون فقراتش آسیب دیده است.


وی ادامه داد: ملتی که جیبش خالی باشد زیر بار دیگری می‌رود و این ملت اهل تملق و چاپلوسی می‌شود.


مرجع تقلید شیعیان ادامه داد: فقر و ناعدالتی و بی‌عرضگی قابل تحمل نیست و در کشوری که این همه امکانات دارد نباید کسی گرسنه باشد.


فضای مجازی وضع خوبی ندارد


وی درباره فضای مجازی هم گفت: فضای مجازی در واقع مجاز نیست بلکه حقیقی است چرا که اندیشه و فکر را انتقال می‌دهد و امروز این فضای مجازی وضع خوبی ندارد.


آیت الله جوادی آملی با اشاره به ورود علوفه به کشور، گفت: امروز علوفه از برزیل وارد می‌شود و تحریم هم نمی‌تواند دلیل آن باشد و امروز گوشت و لبنیات می‌گویند گران است چون علوفه را وارد می‌کنیم در شرایطی که سطح وسیعی از مناطق شمال کشور امکان تولیدات را دارند.


تولید با وام ۲۰ درصد سود امکان پذیر نیست


وی ادامه داد: امروز کشور ما امکانات زیادی دارد و بانک ربوی نیز خانمان سوز است و تولید با وام ۲۰ درصد سود امکان پذیر نیست.


این مفسر قرآن کریم همچنین با اشاره به اینکه ما نیازی به سلاح اتمی نداریم و دین ما آن را حرام می‌داند گفت: در برابر مسئولین باید نقص‌ها را مطرح کرد تا مشکلات را حل کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب