دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 فروردين 1397 - 16:21
معاون فرهنگی ودانشجویی وزیر بهداشت:

مظلومیت حوزه فرهنگ به خاطر صاحب‌نظرهای زیاد است

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: مظلومیت حوزه فرهنگی در این است که همه انسان‌ها در کشور احساس می‌کنند در این حوزه صاحب‌نظر هستند و در حوزه فرهنگ هر کسی به خودش حق دخالت می‌دهد.
کد خبر : 271989

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مفدا، دکتر محمدرضا فراهانی در بازدید یک روزه از دانشگاه علوم پزشکی سمنان در نشست با رئیس دانشگاه و مسئولان و کارکنان این دانشگاه گفت: سلامت و امنیت انسان‌ها و یکپارچگی کشور در جامعه متاثر از مسائل فرهنگی است، از این رو باید بیش از پیش نسبت به این حوزه بخصوص در سطح دانشگاه توجه کرد.


وی با بیان این مطلب افزود: دانشگاه محلی برای بیان تفکرات و اندیشه‌ها است، از این رو اگر اجازه صحبت و بیان نظرات به کسی داده نشود، سبب دین‌گریزی و دین‌ستیزی بیشتر می‌شود که از این بابت باید فضا و بسترهای بیشتری را در محیط‌های دانشگاهی برای بیان عقاید مختلف طیف‌های دانشجویی فراهم کرد.


این مقام مسئول با اشاره به اینکه موضوع فرهنگ در جامعه بویژه در فضاهای دانشگاهی مورد غفلت و مظلوم واقع شده است، خاطرنشان کرد: مظلومیت حوزه فرهنگی در این است که همه انسان‌ها در کشور احساس می‌کنند در این حوزه صاحب‌نظر هستند و در حوزه فرهنگ هر کسی به خودش حق دخالت می‌دهد، از این رو کار ما در جامعه بخصوص در فضاهای دانشگاهی سخت است چون هر کسی شاید خود را در این حوزه صاحب نظر بداند.


فراهانی خاطرنشان کرد: اگر در فضاهای دانشگاهی بتوانیم تعامل و رابطه دو سویه و خوبی با دانشجویان ایجاد کنیم و رفتارمان پدرانه و دلسوزانه باشد قطعا قفل بسیاری از مشکلات در دانشگاه باز می‌شود.


معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اظهار کرد: اگر ما در محیط‌های دانشگاهی فرصت تفکر، تعقل و اندیشیدن را به دانشجویان ندهیم قطعا با مشکلات و آسیب‌های زیادی مواجه می‌شویم. به همین دلیل باید برای تربیت دانشجویان خردورز و اندیشه گرا در دانشگاه از هیچ کوششی دریغ نکنیم.


معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه هر چقدر در مسیر توسعه فعالیت‌های فرهنگی در محیط دانشگاه گام برداریم، کم است، گفت: دولت و وزارتخانه بودجه‌های مختلفی در اختیار دانشگاه‌ها قرار می‌دهد اما به هرحال باید همان قدر که برای انجام طرح‌های عمرانی در حوزه‌های سلامت و آموزش هزینه کنیم برای فعالیت‌های فرهنگی که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است نیز سرمایه‌گذاری کنیم.


فراهانی با تأکید بر این‌که موضوع که نباید بودجه فرهنگی را صرف دیگر اقدامات غیرفرهنگی کرد، افزود: در برخی از دانشگاه‌ها تصمیماتی در هیات امنا گرفته شده که بار مالی زیادی برای دانشگاه ایجاد می‌کند و براساس این تصمیم‌ها، مسؤولان مجبور می‌شوند از محل‌های دیگر از جمله بودجه فرهنگی هزینه کنند که این موضوع به فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه لطمه می‌زند.


وی با بیان اینکه برخی از دانشجویان داوطلبانه به فعالیت‌های دانشجویی گرایش و رغبت دارند، خاطرنشان کرد: متاسفانه انگیزه بسیاری از دانشجویان در محیط‌های دانشجویی به واسطه دریافت کار دانشجویی مضاعف شده است این در حالی است که باید یک دانشجو به صورت خودجوش و فارغ از بحث کار دانشجویی مبادرت به فعالیت‌های مختلف در فضاهای دانشگاهی کند.


معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به بازدید از تعداد زیادی از دانشگاه‌های علوم پزشکی از مهرماه سال گذشته تاکنون گفت: قطعا این سفرها کمک می‌کند که با شناخت بهتر و با استفاده از تجارب سایر دانشگاه‌ها در راستای حل مشکلات اقدام کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته