برگزاری همایش «بررسی تاریخ ایران» از سوی دانشآموزان سما
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، با توجه به سند تحول بنیادین در ارتباط با بالندگی علوم انسانی و به منظور آشنایی دانش آموزان با انجام مراحل پژوهش، نخستین همایش علوم انسانی در زمینه ایرانشناسی با تاکید بر دوره صفویه در اسفند سال جاری با حضور مسئولان سازمان سما مرکز آموزشی فرهنگی سما تهران، مسئولان آموزش و پرورش، رئیس گروه تاریخ دفتر تالیف، مدیر مجله رشد تاریخ، سرگروه تاریخ شهر تهران در آموزشکده سما جنت آباد برگزار شد.
مهناز السادات فرزانه مدیر این واحد آموزشی و دبیر اجرایی همایش با بیان اهداف و ضرورتهای برگزاری این همایش گفت: «ایجاد اشتیاق به کارهای پژوهشی با رویکردی صحیح از اهداف برگزاری این همایش است شور ونشاط ایجاد شده دانش آموزان در برگزاری این همایش بسیار اهمیت دارد.»
علیرضا آزادبر رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما تهران نیز با ابراز خرسندی از ارائه پژوهشهای علمی دانش آموزان و با قدردانی از همه دست اندرکاران گفت: «امروزه علوم انسانی جایگاه ویژهای دارد و برگزاری این همایش ضمن اینکه یک کار علمی نوین در مدارس به حساب میآید باعث ایجاد نگرشی نو و فعالیت بیشتر در راستای تحقیقات دانش آموزان می شود و این نوع حرکتها باید در مدارس سما تداوم داشته باشد تا به آمادهسازی دانش آموزان برای حضور مقتدرانه در دانشگاه کمک کند.»
نیلوفر رضائی مسئول فناوری دخترانه سما 2 دوره دوم هم با بیان اینکه همایش ایرانشناسی انعکاسی از تلاش پنج ماهه گروهی دانشآموزان محقق و پژوهشگر رشته انسانی بود گفت: «از آبان امسال تیمی از دانشآموزان پایه یازدهم وتعدادی از پایه دهم علوم انسانی به صورت گروههای دو نفره و یا انفرادی با موضوعات مختلف پژوهشی در رشته تاریخ با راهنمایی و هدایت دکتر سید حسین رضوی خراسانی دبیر علمی همایش و مدرس تاریخ و فلسفه دبیرستان فعالیت خود را آغاز کردند و نتیجه کار خود را به صورت تدوین مقالات علمی ارائه کردند.»
داوران جشنواره با رصد دقیق پژوهشهای دانشآموزان از ویژگیهایی همچون با انگیزه بودن، پرسشگر، توانایی در اجرا و اعتماد به نفس بالای دانش آموزان را نام بردند.
دانش آموزان دبیرستان دخترانه سما یک دوره اول نیز در این همایش با برپایی غرفه در ارتباط با سه شهر پایتخت صفوی یعنی تبریز، اصفهان، قزوین یاریگر دانش آموزان متوسطه 2 بودند. از دیگر برنامههای جانبی این همایش پوشش محلی دانش آموزان این واحد آموزشی و پذیرانی آنان با غذاهای محلی و سنتی بود.
انتهای پیام/