ارتقای استانداردهای تغذیه دانشگاهی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مفدا، عباس عطوف در همایش رؤسا و کارشناسان ادارات تغذیه دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور افزود: در حوزه تغذیه، بنا داریم که وضعیت موجود در سطح دانشگاههای علوم پزشکی را در دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری جهت نیل به استانداردهای لازم ارتقا دهیم.
وی تصریح کرد: در بخش سخت افزاری صنعتی سازی آشپزخانهها از برنامههای مهم اداره کل دانشجویی است که میتواند نقش بسیار مهمی در ارتقاء کیفیت تغذیه دانشجویی داشته باشد و افزایش رضایتمندی دانشجویان را در پی داشته باشد به همین جهت صنعتی سازی آشپزخانهها در برنامه عملیاتی سالجاری و سال آینده دانشگاهها منظور شده است.
عطوف افزود: در بخش نرم افزاری ارتقای و به روز رسانی سطح دانش و افزایش مهارتهای لازم برای روسای ادارات تغذیه و کارشناسان مربوطه با اجرای برنامهها و کارگاههای آموزشی ملی و منطقهای، تشکیل کارگروه تخصصی تغذیه با حضور برخی روسای مجرب ادارات تغذیه دانشجویی دانشگاه ها و اساتید تغذیه انجام میگیرد.
مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت تاکید کرد: اصلاح فرآیندها و بازنگری آیین نامهها، اعتبار سنجی دوسالانه غذاخوریها و زمینهسازی برای تبادل نظر مستمر دست اندرکاران حوزه تغذیه دانشجویی در فضای مجازی از مهم ترین برنامههای اداره کل دانشجویی است.
انتهای پیام/