مسئولان نسبت به مردم خوزستان ادای دین کنند
به گزارش حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، سیدیحیی رحیم صفوی پنجشنبه شب در یادواره سردار شهید احمد سوداگر و 2 هزارو 600شهید شهرستان دزفول در محل حسینیه ثارالله این شهر در ابتدای سخنان خود 'با ابلاغ سلام رهبر معظم انقلاب به یکایک خانواده معظم شهدا و ایثارگران استان خوزستان' بیان داشت:مردم خوزستان به فرموده معمار کبیر انقلاب (ره) ، دین خود را به اسلام ادا کردند.
وی با بیان اینکه مسئولان نظام همواره به فکر خوزستان و مشکلات این استان می باشند افزود:دولت و مجلس شورای اسلامی در تعامل با یکدیگر در برنامه ششم توسعه کشور پیش بینی های خوبی برای خوزستان داشته اند تا این استان به خوزستانی آباد ، پیشرفته و با نشاط تبدیل شود که البته این مهم با حمایت مردم امکان پذیر است.
وی موافقت رهبر معظم انقلاب با برداشت 1،5 میلیارد دلار از صندوق ذخیره توسعه ملی برای کمک به حل مشکلات بخش آب و خاک استانهای خوزستان و ایلام را گامی مهم در راستای کمک به حل مشکلات این استانها برشمرد.
سرلشکر صفوی همچنین در ادامه بر انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان کشور تاکید کرد و اظهار داشت:اگر بتوانیم فرهنگ دفاع مقدس را به جوانان زیر 30 سال کشور منتقل کنیم ، این نسل تحت تاثیر رسانه ها و تفکر انحرافی دشمنان قرار نمی گیرد.
وی الگوپذیری از فکر و اندیشه ، اخلاق ، رفتار و کار آمدی شهدا از سوی جوانان به ویژه مسئولان را ضروری دانست و گفت: مسئولان شیوه های صحیح مدیریت را باید از شهدا بیاموزند تا بتوانند به درستی برای یک شهر و یا استان برنامه ریزی کنند.
مشاور عالی رهبر معظم انقلاب برگزاری یادواره شهدا را گامی مهم در راستای شناخت تفکر ، اندیشه ، اخلاق ، رفتار و کار آمدی شهدا معرفی کرد و گفت: یادواره شهدا حرکتی مهم و اثر گذار در راستای انتقال فرهنگ ایثار ، شهادت و دفاع مقدس به نسل جوان است.
مشاور عالی رهبر معظم انقلاب همچنین به راهپیمایی یوم الله 22 بهمن اشاره کرد و گفت:مردم ایران امسال نیز با برگزاری راهپیمایی باشکوه در 22 بهمن پاسخ یاوه گویی و سخنان ابلهانه رئیس جمهور نابخرد آمریکا را خواهند داد.
وی به فتنه گری اخیر دشمن در کشور اشاره کرد و گفت: مردم ایران با هوشیاری این فتنه دشمنان را خنثی نموده و به آنان پشت کرد.
سرلشکر صفوی با بیان اینکه دشمن به استان خوزستان چشم طمع دوخته است گفت: مردم خوزستان با همه مشکلاتی که دارند همگام با ملت بزرگ ایران اسلامی در روز 22 بهمن یکپارچه و با انسجام بار دیگر به دشمنان ثابت خواهند کرد در دفاع از اسلام و نظام همچنان مقاوم ایستاده اند و فتنه های دشمنان را به هم می ریزند.
سرلشکر صفوی در ادامه به تشریح ایستادگی و مقاومت مردم دزفول در طول هشت سال جنگ تحمیلی پرداخت و گفت: مردم شهر مقاوم دزفول در حالیکه زیر بمباران موشکی و توپخانه ای دشمن بودند اما هرگز شهر را تخلیه نکردند و اینک نیز با گذشت 39سال از عمر انقلاب اسلامی مردم دزفول همچنان صبورانه در مقابل مشکلات ایستاده اند.
وی با تاکید بر معرفی هر چه بیشتر حماسه 2 هزار و 700 روز مقاومت مردم دزفول در طول هشت سال جنگ افزود: همه اقشار جامعه به ویژه دانشجویان باید با شهر دزفول و مقاومت مردم این شهر در هشت سال دفاع مقدس آشنا شوند تا فرهنگ ایثار و مقاومت در جامعه گسترش یابد.
سرلشکر صفوی اظهار داشت: اینکه شهری در طول هشت سال شبانه روز زیر بمباران 2 هزارو 500 گلوله توپ و 176 موشک دور برد دشمن قرار گیرد و 19 هزار واحد مسکونی ، آموزشی و تجاری آن تخریب شود اما تسلیم نشود دارای پیام مهمی برای نسل جوان جامعه است.
مشاور عالی رهبر معظم انقلاب در ادامه به تشریح ویژگی های سردار شهید احمد سوداگر پرداخت و گفت: این سردار و فرمانده ارشد دوران دفاع مقدس بعد از جنگ نیز با انرژی و نبوغ پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس را راه اندازی کرد و جوانان را با ویژگی های بارز دفاع مقدس به صورت علمی آشنا کرد.
وی سردار شهید سوداگر را نمونه بارز مردم دزفول معرفی کرد و گفت:شهید سوداگر با وجود اینکه در جنگ یک پای خود را از دست داده بود و بیش از 10 بار تا مرز شهادت پیش رفته بود اما هرگز از دشمن هراس نداشت. وی این روحیه را در دوران بعد از جنگ حفظ کرد و در صحنه سیاسی کشور و رویارویی با سیاستمداران نیز ملاحظه سیاسی نمی کرد و صادقانه و با قاطعیت نظر خود را بیان می کرد.
سردار شهید احمد سوداگر رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس و از جانبازان دفاع مقدس بهمن ماه سال 1390 بر اثر عوارض ناشی از جنگ تحمیلی به یاران و همرزمان شهیدش پیوست. وی از فرماندهان ارشد دفاع مقدس و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که مسوولیت اطلاعات امنیت قرارگاه خاتم الانبیا و فرماندهی لشگر 27 محمد رسول الله را برعهده داشت. شهید سوداگر در تمام عملیات هایی که در جنوب انجام شد به عنوان یک نیروی مؤثر و طراح عملیات حضور داشت.
آئین بزرگداشت ششمین سالگرد شهادت این سردار دلیر و نیز 2600 شهید شهرستان دزفول پنجشنبه شب با حضور اقشار مختلف مردم و نیز پیشکسوتان دفاع مقدس برگزار شد.
به پاس ایستادگی مردم دزفول در طول هشت سال دفاع مقدس، چهارم خرداد در تقویم کشور به عنوان روز مقاومت و پایداری و روز دزفول نامگذاری شده است.
انتهای پیام/