دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 بهمن 1396 - 10:08
حجت‌الاسلام محمدیان در نشست جنبش عدالتخواه دانشجویی:

جریان دانشجویی فضای گفتمانی کشور را به سمت حل مشکلات جامعه ببرد

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه‌ها با بیان اینکه اسلام، مسلمانی و شیعه علی(ع) بودن بها می‌خواهد، گفت: راه علی(ع) راه سختی است، عقبه‌ها و تنگناها دارد، فکر نکنید که حالا که انقلاب شد همه چیز آن طور که ما آرزو می‌کنیم اتفاق می‌افتد.
کد خبر : 258268

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام محمد محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در سی و هشتمین نشست سراسری جنبش عدالتخواه دانشجویی طی سخنانی با موضوع «عدالت فردی» گفت: خداوند در قرآن می‌فرماید: گمان کردید که بی‌حساب به بهشت می‌روید؟ در ادامه داریم که می‌فرماید هنوز آنچه برای امت‌های قبل از شما اتفاق افتاده بود برای شما رخ نداده!


وی افزود: قبل از آنها مگر چه اتفاقی افتاده بود؟ پیروان انبیا گاه آنقدر گرفتار سختی می شدند که باعث تزلزل آن‌ها می‌شد. البته تزلزل پیامبر با مردم فرق دارد. آن‌ها از ترس از دست رفتن ایمانِ مردم به یاری خدا می‌اندیشند.


محمدیان تصریح کرد: خدا به پیامبر فرمود: خداوند می‌تواند برای امت پیامبر عذاب نازل کند، یا از بالای سر، یا از زیر پا، یا اختلاف بین شما ایجاد کند. رسول خدا با اطلاع از این انذار مضطرب شد و نماز خواند و با خدا راز و نیاز کرد و فرمود: اگر قرار است عذاب بر امتم نازل شود یا اختلاف بیافتد چیزی از امت من نخواهد ماند، خدایا این مشکلات را رفع کن!


وی ادامه داد: در این حین جبرائیل نازل شد و گفت دو درخواست تو قبول شد که عذاب از بالای سر و زیر پا نازل نشود اما خداوند خواستِ اختلاف نیفکندن در امت را قبول نکرد. باز هم پیامبر نگران شد و دعا کرد که خدایا اگر اختلاف شود از امت من چه خواهد ماند؟ پس از آن آیات اول سوره عنکبوت نازل شد که می‌فرماید: آیا مردم خیال باطل کردند که اگر ایمان آوردند دیگر امتحان نمی شوند؟


نماینده رهبری در دانشگاه تاکید کرد: خدا می‌گوید قبل از شما نیز چنین بود و در تمام امت‌ها امتحان می‌شوند، برای اینکه معلوم شود آنها که راست گفتند و آنها که دروغ گفتند چه کسانی هستند. این سنت الهی است و هیچ وقت تغییر نخواهد کرد.


محمدیان اضافه کرد: هنوز حضرت رسول از دنیا نرفته بود، در مجلسی که بزرگان در اطراف پیامبر بودند و با وجود اینکه پیامبر بیعت گرفته بود می‌شنید که حرف‌ها و طرح‌های دیگری ریخته شده است. پیامبر هرچه اصرار کرد که لشکر اسامه حرکت کند چون می دانستند پیامبر در حال احتضار است وقتی حضرت رسول گفت برگی بیاورید تا بنویسم، گفتند که پیامبر در حال احتضار است و هذیان می‌گوید! این انحراف و اختلاف امت اسلامی است.


وی تصریح کرد: امام علی(ع) بیست و پنج سال سکوت نکرد، بلکه بیشترین همکاری را با سه خلیفه انجام داد تا پرچم اسلام سرنگون نشود. با اینکه گفتند که بیست و پنج سال تیغ در گلو و خار در چشم داشت تا پرچم اسلام بالا بماند. پس اسلام و مسلمانی و شیعه علی (ع) بودن بها می‌خواهد.


محمدیان تاکید کرد: تشیع و راه علی راهیست که بیشترین خون را داده و بیشترین آوارگی و خانه خرابی را تحمل کردند، بسیاری را به اتهام دوستی با علی کشتند. این راه سخت است، عقبه‌ها و تنگناها دارد، فکر نکنید که حالا که انقلاب شد همه چیز آن طور که ما آرزو می‌کنیم اتفاق می‌افتد.


نماینده رهبری در دانشگاه‌ها اظهار کرد: اتفاقی که در 22 بهمن 57 رخ داد یکی از اتفاقات نادر در تاریخ بشریت است. روزی انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید که در دنیا اسم دین را آوردن مسخره آمیز بود، روزی مردم ما انقلاب اسلامی را به پیروزی رساندند که نصف دنیا که بلوک شرق بود می‌گفتند دین افیون توده‌هاست!


محمدیان تصریح کرد: هنوز در دنیا بزرگترین و موثرترین جریان آزادی‌خواه در انقلاب ایران است. جریان مقاومت برای انقلاب اسلامی است و تنها انقلاب اسلامی است که در برابر طاغوت و استکبار ایستاده است.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه‌ها ادامه داد: هر حرکتی هر چقدر بزرگتر باشد زخم‌های عمیق تری دارد، انقلاب اسلامی با تمام پیشرفت‌هایی که در این چهل سال داشته زخم‌هایی داشته که ناشی از تنبلی و کوتاهی بوده است.


وی گفت: اولین راهکاری که برای بیرون رفت از این زخم‌ها وجود دارد، شناخت درست این زخم‌هاست. باید بفهمیم چه زخم‌هایی در جامعه وجود دارد.


محمدیان ادامه داد: گام دوم برای شما به عنوان جریان دانشجویی که وظیفه گفتمان سازی دارید این است که باید فضای گفتمانی کشور را به سمتی ببرید که مسئولان کشور به سمت مداوای این زخم‌ها بروند. شما باید عمیق و علمی به مسائل نگاه کنید نه هیجانی و احساسی.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه‌ها تاکید کرد: نسل اول جنبش دوستانی هستند که در «ایتان»(شبکه کانون‌های تفکر ایران) فعالیت می‌کنند، اینها به عنوان بهترین متخصصان و کارشناسان بیشترین کمک را به مسئولان می‌کنند.


وی افزود: یکی دیگر از زخم‌هایی که در نظام وجود دارد سیستم انتخابات ماست، ما نتوانستیم مردم سالاری موجود در دنیا را درست ایجاد کنیم.


محمدیان اظهار کرد: نماینده‌ای که بناست با وعده‌های پوچ و توخالی و فریب مردم رای بیاورد و خرج‌های آن چنانی دارد یا رئیس جمهوری که در رقابت‌ها گذشته را تخریب و سیاه نمایی می‌کند و وعده های فضایی می دهد، ترس‌های توهمی در جامعه ایجاد می‌کند تا رای بیاورد یعنی مشکل از سیستم انتخابات ماست.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه‌ها گفت: ما سیستم انتخابات‌مان مشکل دارد، هر کسی می‌آید حرف‌های دور از واقعیت مردم می‌زند تا رای بیاورد، هرکسی که متخصص هست اما خوب حرف نمی‌زند از حضور در رقابت انتخابات محروم می‌شود.


محمدیان افزود: کسی که پول دارد با خرج‌های میلیاردی که معلوم نیست از کجا به او می‌رسد فضای انتخابات را در دست می‌گیرد، حتی اگر امام جمعه‌ای در انتخابات شرکت می‌کند و میلیاردی خرج می‌کند باید پرسید این پول از کجا آمده؟ نه فقط دانشجویان بلکه این سوال من هم هست! باید معلوم شود این پول‌ها از کجا آمده است.


وی گفت: باید شفاف سازی صورت بگیرد و در مقابل معلوم شود که چه توقعاتی در پی آن وجود دارد و چه وعده‌هایی داده شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب