تراشه شناسایی باکتریهای غذا ساخته شد
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، محققان دانشگاه ماساچوست در امهرست مشغول ساخت فناوری هستند که باکتریهای خطرناک در مواد غذایی را شناسایی میکند. محققان این دانشگاه تراشهای طراحی کردهاند که حاوی مولکولی به نام اسید مرکاپتوفتیل برونیک-3 است که به مولکولهای باکتری میچسبد.
میتوان این تراشه را در آبمیوه یا سیب زمینی پخته فرو برد، سپس با یک محلول دارای PH بالا آبکشی کرد تا موادی مانند قند، چربی و پروتئینهای غذا را از آن پاک کرد.
در مرحله بعد تراشه روی یک میکروسکوپ سبک (که برای استفاده با موبایل ساخته شده) قرار میگیرد و اپلیکیشنی مخصوص تعداد باکتریهای موجود در تراشه را بررسی میکند.
با این روش میتوان حدود ١٠٠سلول باکتری در هر یک میلیمتر محلول را شناسایی کرد. نتایج این آزمایش در کمتر از دو ساعت مشخص میشود. حال آن که در روشهای معمول نتیجه چنین آزمایشی دو روز بعد مشخص میشود.
منبع: مهر
انتهای پیام/