دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 بهمن 1396 - 10:08

تشکیل کارگروه مبارزه با جعل و کلاهبرداری در شورای امنیت کشور

معاون سیاسی امنیتی دادستانی کل کشور به تشکیل کارگروهی تحت عنوان مبارزه با جعل و کلاهبرداری در شورای امنیت کشور اشاره و بیان کرد: وزارت کشور، ناجا و قوه قضائیه حساسیت جدی در امر مبارزه با جعل و کلاهبرداری دارند؛ تعامل و هماهنگی منسجم این سه حوزه قطعاً در این راستا اثربخش خواهد بود.
کد خبر : 254506

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از پایگاه خبری پلیس، مهدی امیری اصفهانی در نشست تخصصی روسای ادارات مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی سراسر کشور ضمن تبریک ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، اظهار کرد: نهاد دادسرا، ماموریت کشف جرم، تعقیب مجرم و نظارت بر این حوزه و ضابطان را بر عهده دارد.


وی با اشاره به اینکه دادستانی کل هماهنگ کننده نهاد دادسرا در سراسر کشور است، افزود: در دادستانی کل، وظایف تقسیم و در حوزه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، حقوقی، سیاسی و فضای مجازی هر یک از معاونت‌های مذکور در فراخور وظیفه باید ورود پیدا کنند.


معاون سیاسی امنیتی دادستانی کل کشور با اشاره به اقدامات پلیس مبارزه با جعل و کلاهبرداری، گفت: در شورای امنیت کشور، کارگروهی تحت عنوان مبارزه با جعل و کلاهبرداری که دستگاه‌های مختلف نیز عضو آن هستند، تشکیل شده و دبیری و مسئولیت آن بر عهده دادستان کل کشور است.


وی با اشاره به چند وجهی بودن جرم جعل و کلاهبرداری، گفت: این جرم در حوزه‌های اقتصادی، نظام پولی بانکی کشور، نظام ثبت احوال و ثبت اسناد مداخله دارد؛ همچنین بایستی نقش سازمان صدا و سیما، سایر رسانه‌ها و هریک از دستگاه‌های مربوطه در امر مبارزه و پیشگیری از وقوع جرم جعل و کلاهبرداری مشخص شود.


امیری اصفهانی با بیان اینکه در این کارگروه به صورت جدی این امر را پیگیری می‌کنیم، خاطرنشان کرد: وزارت کشور، نیروی انتظامی و قوه قضائیه حساسیت جدی در امر مبارزه با جعل و کلاهبرداری دارند؛ تعامل و هماهنگی منسجم این سه حوزه قطعاً در این راستا اثربخش خواهد بود.


وی، ارتقاء سطح آگاهی جامعه را مهمترین مولفه در امر پیشگیری و مبارزه با جعل و کلاهبرداری عنوان و بیان کرد: جاعل و کلاهبردار از ضعف اطلاعات حقوقی و عمومی طعمه های خود سوء استفاه می‌کنند بنابراین افزایش آگاهی حقوقی و عمومی جامعه در کاهش جعل و کلاهبرداری نقش بسزایی دارد.


معاون سیاسی امنیتی دادستانی کل کشور تصریح کرد: استفاده از فناوری‌های نوین و انسجام رفتاری میان سازمان‌های متولی اعم از نیروی انتظامی، قوه قضائیه، دستگاه‌های اطلاعاتی و نظام تقنینی کشور از دیگر عوامل پیشگیری و مبارزه با جعل و کلاهبرداری است؛ همچنین تعامل و هماهنگی منسجم میان دستگاه های مذکور در کاهش بروز این جرم نقش بسزایی دارد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته