اقتدار دانشگاه آزاد اسلامی افزایش یافته است
به گزارش خبرنگار آنا از تبریز، علیرضا منادی صبح امروز در اجلاس مشترک روسا و معاونان آموزشی و اداری و مالی دانشگاههای آزاد اسلامی استان های آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل افزود: در مجموع ۶ میلیون نفر دانش آموخته از مجموعههای دانشگاه آزاد اسلامی در کشور داریم و بزرگ ترین دانشگاه حضوری در جهان هستیم که از این جهت نیز به برندی متمایز مبدل شدهایم.
معاون امور حقوقی و مجلس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه آزاد فراز و فرود فراوان داشته است، یادآور شد: قریب به صددرصد اقتصاد در ایران دولتی است و اقتصاد غیر دولتی را بر نمی تابد و در این شرایط، گروهی دانشگاه غیر دولتی را پدید آوردند که تاکنون توانسته اند این دانشگاه را به شیوه مطلوب سرپا نگه دارند.
وی خاطرنشان کرد: آینده دانشگاه آزاد بسیار درخشان است، نباید به فکر این باشیم که پولی به ما دهند تا مجموعه را مدیریت کنیم، این کار را هر شخصی میتواند انجام دهد در شرایط فعلی نباید تنها به شهریهها چشم داشته باشیم بلکه به فکر درآمدزایی در خارج از دانشگاه باشیم.
منادی گفت: پاک دست ترین مدیران در منطقه ما وجود دارند و باید مدیران بدانند از جانب حاکمیت به ویژه از سمت مجلس شورای اسلامی حمایت کامل وجود دارد و وضعیت دانشگاه نیز به مراتب ارتقا یافته است.
وی با بیان اینکه تبریز تنها متعلق به تبریزی نیست، متذکر شد: این شهر با پیشینه تاریخی و تمدنی خود نماینده تمام آذربایجان و شهر و مهد علم است. اگر تاریخ علم را بررسی کنیم میبینیم هفتصد سال پیش ربع رشیدی، نخستین دانشگاه اصولی با جذب ۶ هزار دانشجو در هشت زبان دنیا در این شهر فعالیت داشته است.
منادی تصریح کرد: راهاندازی اولین مدرسه به سبک امروزی به نام شیخ حسن رشدیه، اولین روزنامه، اولین چاپخانه همگی نشان از پیشرو بودن تبریز در عرصه علم و دانش بوده است.
معاون امور حقوقی دانشگاه خاطرنشان کرد: گذشته از اینها در تاریخ سده اخیر در حوزهی علوم انسانی سه علامه ظهور داشتهاند که هر سه از تبریز و آذربایجان بودهاند.
وی تاکید کرد: در حوزه ادبی روزی به نام شعر و ادب و به نام استاد شهریار است، در حوزه بانوان ادیبترین بانوی تاریخ معاصر از این شهر بوده و همهی اینها حکایت از این دارد که تبریز سردمدار علم، دانش و حکمت بوده است.
منادی عنوان کرد: از نظر علمی نیز در تبریز شخصیتهای والای بسیاری داریم و از منظر سیاسی نیز تبریز محل تولد دموکراسی بوده که با ایستادگی امثال ستارخان و باقرخان و ثقه الاسلام شکل جدیدی از معادلات سیاسی کشور گشوده است.
این مسئول با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی مولود انقلاب است، گفت: این مجموعه ریشه در افکار متعالی امام خمینی(ره) دارد و ایران را به معنی واقعی به دانشگاه مبدل کرده است.
وی با تبریک میلاد حضرت زینب(س) اظهار کرد: جریان عاشورا فصلهای مختلفی دارد اما شاید بتوان اوج آن را در حرکت کاروان اسرا به سمت شام و مصیبتهای وارده بر خاندان اهل بیت(ع) دانست.
منادی ادامه داد: بدترین لحظات در مجلس یزید و شماتتهای او نسبت به حضرت زینب(س) رقم خورد اما آن بانوی صبر و ایثار جملهای تاریخی بیان کردند و فرمودند در حماسه عاشورا من جز زیبایی ندیدم.
معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: حرکتی که آنها با کاروان ۵۰ نفره به سمت شام آغاز کرده بودند امروز بعد یک هزار و چهارصد سال با جمعیتی بیش از بیست میلیون نفر تکرار میشود و تفسیر آن جملهی تاریخی در واقع خود را نمایان میسازد.
اجلاس مشترک روسا و معاونان آموزشی و اداری و مالی دانشگاههای آزاد اسلامی استان های آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل در واحد تبریز در حال برگزاری است.
انتهای پیام/