ساخت یک شهر هوشمند در «دنور» آمریکا
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، تقریبا این روزها در همه جا از تکنولوژیهای شرکت «پاناسونیک» استفاده شده است؛ از باتریهای خودرو تا در هواپیماها. در حال حاضر نیز این شرکت در حال ساخت یکی از رویاییترین پروژههای خود است. در این پروژه قرار است که یک شهر تمام هوشمند ساخته شود که با عنوان «شهر کنونی» نامگذاری شده است. این شهر در خارج دنور که پرجمعیتترین شهر ایالت کلرادو، واقع در آمریکا، در حال توسعه است و به عنوان یک تجربه آزمایشی برای ساخت شهرهایی است که میتوانند از یک فاجعه سالم بیرون بیایند. این شهر دارای انرژیهای تجدیدپذیر و پاک و همچنین زیرساختهای پایدار خواهد بود که زندگی مردم را بهبود میبخشد.
توسعه این پروژه طی دو سال گذشته در یک منطقه ویران شده در نزدیکی فرودگاه دنور صورت گرفته است. این پروژه 400 هکتاری یک شهر ترانزیتی با شبکه راه آهن سبک خواهد بود که شهر را به دنور و به فرودگاه متصل خواهد کرد. همچنین این شهر دارای جادههای هوشمند است که برای خودروهای خودران، مدیریت پارکینگ و مسیرهای شاتلهای اتوماتیک، مناسب خواهد بود.
این شهر همچنین دارای ویژگیهای پایدار است. مانند یک صفحه خورشیدی ریزشبکه که میتواند انرژی چند روز شهر را در صورت وقوع یک فاجعه طبیعی، فراهم آورد. چراغهای خیابان در این شهر چراغهای LED با قابلیت صرفهجویی در انرژی هستند.
اولین پروژه شهر هوشمند شرکت پاناسونیک، در شهر «فوجیساوا» واقع در کشور ژاپن بوده است که تا 70 درصد تولید دی اکسید کربن را نسبت به حد معمول کاهش داده است. شبکه الکتروولتی این شهر نیز قابل شارژ بوده است و سیستم انرژی تجدیدپذیر این شهر، انرژی پنج روز را هنگام قطع شبکه تامین کرد.
قرار است که شهر هوشمند دنور طی هشت سال به اتمام برسد و پاناسونیک امیدوار است که نتایج مشابه با گذشته را در این شهر نیز مشاهده کند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/