تدکس تهران امسال با موضوع «تقاطع» برگزار میشود
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، امسال از میان صدها ایده ارزشمند مواردی را همسو با محوریت اصلی همایش امسال یعنی معنای «تقاطع» انتخاب کرده است. تدکس تهران طی پنج سال اخیر سعی کرده است که ایدههایی را برای پیوند گذشته، حال و آینده ایران انتخاب کند و در قالب رویدادی موثر، برای تاثیرگذاران و قشر مسئولیتپذیر جامعه، چشماندازی مشترک برای چالشهای جمعی ایرانیان بیابد.
تدکس به افراد یا گروههایی گفته میشود که مایلند رویدادهای مستقل و بومی به سبک رویدادهای تد در نقاط گوناگون جهان برگزار کنند و به نوعی زیرمجموعهای از تد اصلی هستند. خود رویدادهای اصلی تد بینالملل نیز حدود ۳۰ سال پیش با هدف گسترش ایدههای نو در کالیفرنیا شروع به فعالیت کرد و تا کنون سخنرانان بزرگی چون: بیل گیتس، جین گودال، الیزابت گیلبرت و سر ریچارد برنسن در مراسمهای آن سخنرانی کردند.
تدکس تهران هم نزدیک به پنج سال است که به طور مداوم برگزار میشود و امسال با تکیه بر مفهوم تقاطع، به چالشهای پیشروی ایران در قالب راهحلهای چندرشتهای و میانرشتهای نگریسته است. مسئولان این رویداد بر این باور هستند که نوآوری دقیقا در تقاطع خطر و پاداش، حقیقت و کذب و آینده و گذشته شکل میگیرد.
«رضا غیابی»، دبیر رویداد تدکس تهران، درباره سخنرانان این دوره از مراسم توضیح میدهد: «بیش از ۸۰۰ نفر برای سخنرانی در تدکس تهران ۲۰۱۷ ثبتنام کرده بودند و یا پیشنهاد شدند که از این میان ۱۱۰ نفر مورد بررسی قرار گرفتند و در نهایت هشت سخنران برای حضور در رویداد انتخاب شدند. ایدههای همه این هشت نفر حاوی راهکارهایی کلیدی برای چالشهای پیش روی ایران و جهان، همچنین بهانهای برای ترویج اندیشه و فرهنگ گفتمان است».
سخنرانان و موضوعاتی که در این همایش پیرامون آنها سخنرانی میشود شامل این موارد میشود:
کاظم قنبری، کارآفرین حوزه تلکام: چگونه، دانستن تاریخ ناگفتهی ورود اینترنت به ایران، راهکارهایی در اختیار کارآفرینان امروز ایران قرار میدهد؟
حمیدرضا کشاورز، کارشناس هوش مصنوعی: هوش مصنوعی چه چیزی کم دارد؟ و اینکه رایانهها بیشتر از ما در موردمان میدانند، چگونه میتواند برای ما خطرساز باشد؟
کیارش آرامش، کارشناس اخلاق پزشکی: چگونه میتوان علم را از شبه علم تشخیص داد و در دام خرافات گرفتار نشد؟
پانیذ پیکری، کیهانشناس: آیا ممکن است بتوانیم روزی همه چیز را بفهمیم و به سوالات اساسی بشر پاسخ دهیم؟
فرید شکریه، مدیر اجرائی آژانس تبلیغاتی FourMind: چگونه علم کهن آموزش و پرورش میتواند به مدیریت به عنوان علمی جوان کمک کند؟ و چگونه میتوان یک سازمان سراسر پویا داشت؟
احسان جهاندارپور، یکی از بیست هکر رشد برتر جهان به نقل از مجلهی بینالمللی Forbes: هک رشد چیست و چگونه میتوان پدیدهای انتزاعی مانند رشد را هک کرد؟ آیا میتوان این مهارت در همهی عرصههای زندگی استفاده نمود؟
کریستوفر پترکا، کارآفرین آلمانی: پیشبینی حاصل از پانزده سال مصاحبه با ۱۲۰۰ نفر از افراد تصمیمگیرنده در مورد آیندهجهان چیست؟
رضا سیاح، خبرنگار سابق شبکه خبری CNN و خبرنگار فرانس ۲۴: خبر واقعی و خبر غیرواقعی چه تفاوتی با یکدیگر دارند و چگونه فعالانه و به درستی در جریان اخبار جهان پیرامونمان قرار بگیریم؟
امسال تدکس تهران، پذیرای ۱۶۰۰ نفر از نوآوران جامعه است که از میان هشتهزار و پانصد داوطلب برای شرکت در کنفرانس انتخاب شدهاند. امکان خرید بلیت از سایت این رویداد برای علاقهمندان وجود دارد و غابین نیز میتوانند به صورت زنده از طریق لینک www.tedxtehran.com/live مراسم را به طور رایگان ببینند.
منبع: دیجیاتو
انتهای پیام/