ضرورت بازنگری در قانون سازمان اموال تملیکی
به گزارش گروه اقتصادی آنا از سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی جمشید قسوریان جهرمی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان اموال تملیکی با اعلام این خبر افزود: از تصویب و ابلاغ قانون تاسیس سازمان اموال تملیکی بیش از 25 سال می گذرد و طی این سال ها به موازات آن تا کنون دو مرتبه قانون امور گمرکی مورد بازنگری قرار گرفته و در قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز، وظایف مهمی برای سازمان اموال تملیکی تعریف شده است. بنابراین ضرورت دارد با توجه به شرایط موجود قانون این سازمان مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد.
رئیس هیات مدیره سازمان اموال تملیکی با اشاره به انباشت کالاها در انبارهای این سازمان افزود: برای جلوگیری از انباشت کالاها و تسریع در تعیین تکلیف آن، به مدیران استانی تفویض اختیار کرده ایم تا این فرآیند با سرعت بیشتری انجام پذیرد و تلاش می کنیم تا در سه ماه آینده فرآیند تعیین تکلیف کالاها به وضعیت قابل قبولی برسد.
وی در ادامه افزود : با هماهنگی به عمل آمده انتظار می رود گمرکات استان هرمزگان حداکثر ظرف سه ماه آینده ، پرونده های راکد متروکه را به سازمان اموال تملیکی اعلام نماید تا اقدامات بعدی به سرعت انجام پذیرد .
قسوریان جهرمی در ادامه افزود: برای واردات کالا چه بصورت قانونی و چه بصورت قاچاق، ارز این کشور از چرخه اقتصاد آن خارج شده است و بخشی از این سرمایه ارزی بدلیل محدودیت های بوجود آمده در انبارهای سازمان اموال تملیکی انباشته شده و ضرورت دارد در صدور احکام قضایی و مجوز سایر دستگاههای مرتبط تسریع شود تا سازمان اموال تملیکی بتواند با سرعت بالاتری نسبت به تعیین تکلیف این کالاها اقدام نماید.
در این جلسه علیرضا دشتانی ناظر گمرکات استان هرمزگان نیز با ارائه گزارش از وضعیت پرونده های متروکه و قاچاق افزود: بحمدالله با هماهنگی دستگاه های استانی شاهد روند مطلوبی در رسیدگی به پرونده های قاچاق هستیم و با متصل شدن سازمان اموال تملیکی به سامانه گمرک ایران پرونده های متروکه به صورت سیستمی به سازمان اموال تملیکی جهت تعیین تکلیف اعلام می گردد که در این راستا بیش از 8 هزار پرونده متروکه در دست رسیدگی است.
انتهای پیام/