تدریس دروس معارف از قالب کلیشهای خارج میشود
به گزارش خبرگزاری آنا؛ حجت الاسلام والمسلمین عباس تقوی در جمع روسا و معاونین فرهنگی و آموزشی واحد ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر کارکردهای برون معارفی و بیرون آوردن دانشجویان از پوشش صرف آموزشی در حوزه معارف و فرهنگ دینی گفت: نو گرایی و نگاه نو داشتن به مباحث اندیشه ای نیاز جامعه امروز است و باید به جای روش های منسوخ قبل، مدلی نوگرایانه ، جالب و جذاب طراحی و عرضه کرد.
وی با تاکید برسامان دادن به کرسیهای آزاد اندیشی با موضوعات روز و مدیریت برنامه های آن یادآوری کرد که این مدل مورد نظر مقام معظم رهبری در دانشگاه هاست و می تواند مثمر ثمر شود.
تقوی، تقویت بنیه دینی اساتید و دانشجویان را از رسالت های مهم دانشگاه برشمرد و افزود: دانشگاه ها باید با اهداف کلان نگر خود، مدیریت در تربیت استاد و دانشجوی خود را مد نظر قرار دهند و به آن اهتمام ویژه داشته باشد.
معاون هماهنگی دانشگاه های آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در این گردهمایی خواستار افزایش مهارت های اجتماعی در دانشجویان شد و گفت: امروز آموزش های کارآفرینی محور با تکیه بر نوآوری و خلاقیت، جای روشهای منسوخ گذشته را پر نموده و باید این دستاوردها به شکل علمی در جامعه ترویج یابد.
محسن دهقانی با اشاره به سرفصل دروس معارف افزود: ایجاد جذابیت، تاثیرگذاری بیشتر و تنوع در مطالب و استفاده از خلاقیت های نوین در تدوین این کتاب ها می تواند تاثیرات خوبی بر روند اثرگذاری آن داشته باشد.
وی خواستار تدوین و برنامه ریزی مهارت های اجتماعی با رویکرد دینی و مذهبی شد و گفت: باید مهارت های اجتماعی به شکلی بنیادین با محتوای دین و مذهب در جامعه شکل بگیرد و گسترش یابد.
گفتنی است این جلسه با بحث درباره گروه های معارف ، چگونگی تدریس ، مراجع ذیصلاح در گزینش اساتید گروه معارف و... ادامه یافت و مقرر شد تا مصوبات این جلسه به نحوی شایسته ابلاغ و اجرایی شود.
انتهای پیام/