تعلل مدیرمدرسه، دانشآموزان را روی زمین نشاند
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در روزهای اخیر تصاویری در فضای مجازی منتشر شد که نشان میداد دانشآموزان مدرسهای در روستای «رگیتی» بخش پلان منطقه دشتیاری چابهار واقع در استان سیستان و بلوچستان در کلاسی مشغول به تحصیل هستند که هیچگونه تجهیزاتی از جمله میز و نیمکت ندارد و دانشآموزان روی زمین مینشینند.
علیرضا راشکی، مدیر اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با توجه به انتشار این تصاویر، ضمن تکذیب وجود مدارس فاقد امکانات در استان، گفت: مدارس استان سیستان و بلوچستان به لحاظ امکانات و تجهیزات دارای شرایط مناسبی نیستند.
هیچ دانش آموزی روی زمین درس نمیخواند
وی افزود: هر ساله اعتباری در اختیار ما قرار میگیرد که بخشی از آن برای نوسازی و بخش دیگر برای تاسیس مدارس صرف میشود، که ما این اعتبارات را بین مدیران ادارات آموزش و پرورش تقسیم میکنیم تا بر اساس نیاز منطقه تصمیمگیری کنند.
راشکی با تاکید براینکه هیچ یک از دانش آموزان استان سیستان و بلوچستان در مدارس روی زمین درس نمیخوانند، گفت: تاکنون تمام مواردی که روسای ادارات به ما اطلاع دادهاند پیگیری شده است به گونهای که میتوانیم بگوییم ممکن است مدرسهای در استان سیستان و بلوچستان و شهرستانهای اطراف آن باشد که نیاز به نوسازی داشته باشد اما هیچ یک از مدارس فاقد امکانات تحصیلی نیست.
مدیر اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: بررسیهای ما از مناطق تحت پوشش نشان میدهد تمام مدارس به مقدار و تعداد مورد نیاز دارای امکانات تحصیلی است، مگر اینکه در مواردی روسای ادارات آن را به ما گزارش نکرده باشند که احتمال صحت چنین مسالهای بسیار ضعیف است.
تمام مدارس روستای رگیتی دارای میز و نیمکت است
در ادامه علی مرادی، مدیر اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان نیز به خبرنگار آنا، گفت: علاوه بر اینکه سالیانه منابعی برای تجهیز و نوسازی مدارس در نظر گرفته میشود، خیرین نیز اقداماتی از جمله تاسیس مدرسه، نوسازی مدارس و ... در منطقه انجام میدهند.
وی افزود: هفته گذشته معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش استان سه مدرسه را به هزینه شخصی خود کلنگزنی کردند و عدهای از خیرین نیز نوسازی و ایمنسازی محوطه مدارس رگیتی را بر عهده گرفتند که البته اجرایی شدن این امر تا انجام کارهای اداری کمی زمانبر است.
مرادی در ادامه یادآور شد: تمام مدارس روستای رگیتی دارای میز و نیمکت است، البته در برخی مدارس کمبودهایی وجود داشت که با کمک خیرین قبل از آغاز سال تحصیلی برطرف شد، اما متاسفانه گویا مدیر مدرسهای که تصاویر آن در فضای مجازی منتشر شد در استفاده از این امکانات کمی تعلل کرده بود که این امر دردسر ساز شد.
انتهای پیام/