سهراب مرادی و علی هاشمی نباید به ترکمنستان اعزام می شدند
سجاد انوشیروانی سرمربی سابق تیم ملی وزنهبرداری ایران در گفتوگو با خبرنگار ورزشی آنا درباره عملکرد ملی پوشان در مسابقات آسیایی داخل سالن آسیا گفت: «این مسابقات با توجه به شرایطی که داشت خوب بود اما در سطح بسیار بالایی برگزار نشد. زمانی که من به عنوان سرمربی در تیم ملی فعالیت میکردم طبق برنامهریزی قرار بر این بود که وزنهبرداران جوان به این مسابقات اعزام شوند چرا که هدف اصلی کسب تجربه بود اما کادرفنی فعلی صلاح دید که وزنه برداران اصلی مانند سهراب مرادی و علی هاشمی را به این رقابتها اعزام کنند که از نظر من بهتر بود این کار انجام نمی شد.»
وی ادامه داد: «مسابقات آسیایی داخل سالن نسبت به دیگر رقابتها سطح پایینتری دارد چرا که این مسابقات نزدیک به رقابتها حساس جهانی است و معمولا تیمها از نفرات دوم و سوم خود استفاده میکنند. البته که رکوردشکنی سهراب مرادی در این مسابقات همه ما را خوشحال کرد و خدا را شکر میکنیم که این وزنهبردار خوب روز به روز در حال پیشرفت است اما باتوجه به این که مسابقات جهانی کمتر از دو ماه دیگر پیش رو است و از همین روی اعزام سهراب مرادی و علی هاشمی که از نفرات اصلی تیم ملی وزنه برداری هستند به این مسابقات ریسک بزرگی بود چرا که از نظر اهالی فن تحت فشار قراردادن دو وزنه بردار اصلی تیم در فاصله کمی مانده تا مسابقات جهانی کار پرخطری بود.»
پیشکسوت وزنه برداری ایران اظهار کرد:« البته این صحبت من باعث ناراحتی اعضای کادر فنی شده بود و شنیدم که گفته بودند صلاح تیم را بهتر از هر کس دیگری می دانند و سرمربی تیم در مورد همه تصمیم گیری می کند که البته همین آقایانی در زمان مربیگری من در تیم ملی در قالب شورای فنی در امور تیم خیلی دخالت می کردند و اصرار داشتند که همه برنامه ها باید طبق نظر آنها انجام بگیرد اما حالا به یکباره تصمیم گیرنده نهایی تنها یک نفر شده است.»
انوشیروانی به برخی اظهارنظرات مبنی بر اینکه سهراب مرادی نسبت به المپیک 10 کیلو بالاتر وزنه زده است، اشاره کرد و گفت: «طبیعی است که نسبت به المپیک سهراب ده کیلو بالاتر وزنه زده است چرا که در میدان المپیک همه هدف ما این بود که به مدال طلا برسیم و رقابت بین وزنهبرداران تنگاتنگ بود. طبیعی است که وزنه بردار با قدرتی مانند سهراب مرادی در چنین مسابقاتی وزنههای بالاتری بزند. او بعد از المپیک تصمیم داشت در هر مسابقهای به رکوردهای جهانی حمله کند و این شرایط برای او در ترکمنستان ایجاد شد. البته قرار بود در مسابقات آسیایی این رکورد را جابجا کند اما با توجه به مشکلات مالی که برای او با فدراسیون پیش آمد و ادوهای تیم ملی را رها کرد موفق نشد در رقابتهای آسیایی که اردیبهشت ماه برگزار شد به این مهم دست پیدا کند و بعد از آن خیالش راحت باشد و 4 الی 5 ماه برای مسابقات جهانی تمرین کند.»
وی در ادامه به وضعیت علی هاشمی اشاره کرد و گفت: «همانطور که گفتم حضور علی هاشمی هم در این مسابقات لازم نبود. این وزنهبردار در وزن 105 کیلوگرم در حال رشد است، در بازی های آسیایی با وجود آسیبدیدگی که داشت توانست به مدال برنز برسد و در این مسابقات هم به نقره رسید. او وضعیت خوبی دارد و در این مدت هم نشان داده که در این وزن حرف برای گفتن دارد و با ادامه تمریناتش می تواند در مسابقات جهانی عملکرد قابل قبولی داشته باشد.»
سرمربی سابق تیم ملی وزنه برداری در پایان گفت:«با همه این تفاسیر آرزوی قبلی من این است که تیم وزنهبرداری ایران در مسابقات جهانی خوش بدرخشد و در آن میدان سخت و حساس نتایج خوبی کسب کند. هدف ما در تیم ملی طبق برنامهریزیها این بود که وزنهبردار جوان و حتی نوجوان در مسابقات آسیایی داخل سالن شرکت کنند تا با کسب چند مدال تجربه خوبی به دست بیاورند اما نظر کا در فنی چیز دیگری بود. به هر روی امیدوارم تیم در مسابقات جهانی خوب نتیجه بگیرد چرا که کشورهایی مانند چین، روسیه، گرجستان، ترکیه، لیتوانی و همانطور بلاروس میتوانند در اوزان مختلف برای نمایندگان ایران رقبای سرسختی باشند.»
انتهای پیام/