واحد علوم و تحقیقات و دانشگاه پیتشتی در چارچوب برنامه اراسموس موافقتنامه امضا میکنند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر حمیدرضا غفارزاده مدیرکل امور بین الملل واحد علوم و تحقیقات در نشست مقدماتی با هیات رومانیایی که با حضور برخی از روسای دانشکدهها و مسئولان واحد برگزار شد به معرفی اجمالی ساختار این واحد و توانمندیهای آن پرداخت و بر استراتژی دانشگاه نسبت به همکاریهای بین المللی تاکید کرد.
دکتر محمود قرآن نویس رئیس مرکز تحقیقات فیزیک پلاسمای واحد علوم و تحقیقات نیز در این نشست بر لزوم کاربردی بودن همکاری ها تاکید کرد.
دکتر پذیرنده، دکتر جهانفرنیا و دکتر مظفری از اعضای هیات علمی واحد علوم و تحقیقات هم از همکاری بینالمللی استقبال کردند.
هیات رومانیایی نیز در این جلسه توضیحاتی درباره دانشگاه پیتشتی ارائه و تاکید کردند این دانشگاه در همه زمینههای علمی به جز پزشکی، مهندسی عمران و معماری در همه سطوح فعالیت دارد و در زمینه همکاریهای بین المللی بسیار فعال است.
دومیترو کرلشان رئیس دانشگاه پیتشتی هم به همکاری دانشگاه با صنعت به ویژه خودروسازی، طراحی و اجرای دوره هایی کارشناسی ارشد مورد نیاز صنعت پرداخت و به همکاری دانشگاه با اتحادیه اروپا و سازمان بین المللی انرژی هسته ای تاکید کرد.
این هیات دانشگاهی از دانشکدههای فنی، فیزیک و آزمایشگاهها بازدید کرده تا با التفات به توانمندیها و نیازهای مشترک مقدمات نهایی شدن موافقتنامه واحد علوم و تحقیقات و دانشگاه پیتشتی در زمینه تبادل استادان در چارچوب برنامه اراسموس و نیز موافقتنامه سه جانبه میان واحد، پیتشتی و انستیتوی پژوهشهای هستهای فراهم شود.
هیات رومانیایی در نشست نهایی با مسئولان واحد علوم و تحقیقات که پس از بازدید این هیات از دانشکدهها و آزمایشگاه و گفتوگو با استادان و روسای دانشکدهها صورت گرفت، نسبت به میزان توانمندیها و امکانات واحد علوم و تحقیقات ابراز شگفتی کرده و بر قصد خود نسبت به گسترش همکاری های دانشگاهی تاکید کردند.
در نشست نهایی و پس از تبادل نظر طرفین قرار شد، موافقتنامه تبادل استادان پس از تایید رئیس واحد علوم و تحقیقات اجرایی شود. همچنین پیشنویس یادداشت تفاهم سه جانبه ای میان دانشگاه پیتشتی، واحد علوم و تحقیقات و انستیتوی پژوهشهای هستهای رومانی از سوی پیتشتی تهیه شود.
تدوین و تصویب موافقتنامه جدیدی از سوی دانشگاه پیتشتی برای تبادل دانشجو از محل برنامه اراسموس از جمله توافقات صورت گرفته در این نشست بود. در این جلسه قرار شد طرفین کوشش کنند تا سازمانهای انرژی هستهای ملی در جریان تهیه و تصویب یادداشت تفاهم سه جانبه قرار گیرند تا بتوان از امکانات این سازمانها و ارتباط آنها با سازمان انرژی هستهای بینالمللی بهره مند شد.
براساس این گزارش ، استفاده طرفین مورد تفاهم از امکانات Webinar برای برگزاری کلاس، سمینار و کنفرانس از دیگر موارد قابل توجه این توافق اولیه بوده است.
انتهای پیام/