غدیر پیوند رسالت با امامت و مهدویت است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا البرز، حجت الاسلام عبدالله انصاری مدیر کل امور فرهنگی واحد کرج در این مراسم با تبریک ولادت امام هادی (ع) و عید سعید غدیرخم گفت: واژه «غدیر» در لغت به چند معنا مانند آبگیر، قطعهای از آب و جای جمع شدن آب باران است. غدیر خُمّ در میان راه دو شهر بزرگ دنیای اسلام، مکه و مدینه، در محلی به نام «جُحفه» وجود دارد که در زمان رسول گرامی اسلام(ص) کاروانیان حج در آنجا از هم جدا میشدند و به طرف دیار خود میرفتند.
انصاری ادامه داد: جلسه معارفه جانشینی امیرالمؤمنین (ع) توسط پیامبر خدا(ص) در چنین جایی صورت گرفته چون پیامبر (ص) می خواست با یک جمعیت یک صد هزار نفری صحبت بکند و برای اینکه آنها از لحاظ آب در مضیقه نمانند حضرت دستور داد کاروانها را به سمت محل غدیر هدایت کنند.
مدیرکل امور فرهنگی واحد کرج درباره اهمیت غدیر گفت: به طور کلی این یک حادثه تاریخی نیست، بلکه غدیر پیوند رسالت با امامت و مهدویت است؛ غدیر، اینها را به همدیگر پیوند می دهد. واقعه غدیر خم یک جریان مستمر و جاوید است و برای ابقاء غدیر هزینه های زیادی در تاریخ شده است مانند جریان شهادت حضرت زهرا(س)، جریان کربلا و شهادت امامان معصوم شیعه(ع) . شیعه در طول تاریخ بخاطر حفظ و حراست از جریان غدیرمتحمل سختیهای بسیاری شده است. مسئله غدیر مسئله مهمی است چرا که اگر غدیر را از اسلام بردارند اسلام بی محتوا می شود؛ می شود اسلام داعشی ، اسلام وهابی و...
انصاری با طرح این سئوال که " وظیفه ما نسبت به غدیر چیست؟ " گفت: ما وظایف فراوانی داریم. یکی از آن وظایف این است که با واقعه غدیر سنخیت پیدا کنیم. ما باید طوری حرکت کنیم که با غدیر و رسالت خطیر شیعه در عصر کنونی سنخیت داشته باشد.
وی افزود: جریان غدیر یک پیام واضح دارد و آن نیاز بشر به اهل بیت(ع) است؛ امری که در آخر الزمان از علائم ظهور شمرده شده این است که مردم آخرالزمان به سبب حیرت از مکاتب بشری و ناتوانی آنها در پاسخگویی به نیازهای بشری، رو به آسمان دارند و در انتظار فرج مهدی آل محمد (عج) لحظه شماری می کنند.
این مراسم پس از مدیحه سرایی و پذیرایی با شربت و شیرینی پایان یافت.
انتهای پیام/