استان البرز در آینده نزدیک شاهد ایجاد کسب و کارهایی پایدار است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، همایش کسب و کار آنلاین (کارستان) با همکاری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز و باشگاه کارآفرینی سمک به منظور توانمندسازی کسب وکارهای نوپا دراستان و با حضور علاقهمندان و صاحبان ایده در سالن شهید چمران دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.
مدیر شتابدهنده بر خط سمک به نمایندگی از اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز در این همایش به تشریح برنامه های اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات برای برگزاری این نوع همایش ها و بهره گیری از فرصت های ایجاد شده در استان پرداخت و بر لزوم ایجاد حرکت دانشگاه به سوی دانشگاهی کارآفرین و حمایت از تیم های نوآور در این راستا تاکید کرد.
امیرحسین نیکوفر ابراز امیدواری کرد با حمایت های انجام شده از طرف این اداره کل و فراهم آمدن زیرساخت های لازم برای حمایت از کسب و کارهای نوپا در آینده نزدیک، استان البرز شاهد ایجاد کسب و کارهایی پایدار باشد.
وی با ایراد سخنانی درباره مبحث از ایده تا کسب و کار در فضای مجازی، افزون بر معرفی طرح شتابدهی به کسب و کار سمک، به طرح مشکلات و چالشهای پیش روی این کسب و کارها پرداخت و گفت: مشکل اصلی و چالش پیش روی این کسب و کارها یافتن سرمایه گذار و تجاری سازی محصولات است.
نیکوفر با ارائه توضیحات کاملی از حضور در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کرج ابراز خرسندی کرد و افزود: مهمترین اهداف برگزاری این همایش توسعه و ترویج فرهنگ کارآفرینی و تعاون در کشور به خصوص در میان دانشگاهیان است.
وی ادامه داد: آموزش های کارآفرینی به صورت مهارتی و ارائه مشاوره های تخصصی و عمومی در قالب کلینیک مشاوره و نحوه حمایت از صاحبان ایده و تیم های نوآور و مدل شتابدهی از دیگر اهداف این طرح در اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز است.
مدیر شتابدهنده بر خط سمک با تاکید بر اهمیت تولید محتوا، نرم افزارهای کاربردی و استفاده از شبکه های اجتماعی در کارآفرینی؛ از فرصتشناسی، فرصت سازی، خلاقیت و نوآوری، خطر پذیری و داشتن برنامه کسب و کار به عنوان ویژگی های کارآفرینی و ارزش آفرین یاد کرد.
وی به ICT به عنوان پیشران نوآوری اشاره کرد و یادآور شد: تامین امکانات زیرساختی، ایجاد و توسعه شتابدهنده ها، حمایت از راه اندازی و توسعه نهادهایی همچون مراکز رشد، پارک های علم و فناوری و راه اندازی نهادهای سرمایه ای و کاهش هزینه های تولید محتوا از جمله مواردی است که می توانند به رشد ایده و کسب و کار در کشور منجر شوند.
نیکوفر با معرفی مدل تسهیل گری و شتابدهی و فرآیند کار آن خاطرنشان کرد: تیم سازی و آماده سازی ایده در دوره مقدماتی، پیش شتاب دهی و مدیریت کسب و کار، شتابدهی و جذب سرمایه گذار و در نهایت راه اندازی ایده از فرآیندهایی است که نیاز به زمان خواهد داشت.
به گزارش آنا، در این همایش مسئولان اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، مدیر ارتباط با صنعت، روسای دانشکدهها و جمعی از دانشجویان علاقهمند این دانشگاه حضور داشتند.
انتهای پیام/