شامپویی که بوی خوش را تا یک روز نگه میدارد
به گزارش گروه رسانههای دیگر آنا از مهر، پژوهشگران موسسه فدرال پلی تکنیک لوزان در سوئیس میگویند استفاده از یک ترکیب شیمیایی به نام پپتید سیکلین در شامپوها باعث میشود تا رایحه ترکیبات خوشبوکننده آنها در موی انسان باقی بماند.
پپتید سیکلین از قابلیت ترکیبی مناسبی با دیگر مواد و به خصوص انواع رایحه برخوردار است و مشکلی در زمان شستوشوی مو بعد از استفاده از شامپو به وجود نمیآورد.
تا پیش از این از روشهای متفاوتی برای حفظ بوی خوش مو بعد از استفاده از شامپو استفاده شده بود که یکی از آنها موسوم به profragrance، پلیمری بود که به رایحه شامپو اضافه میشد. در روشی دیگر ترکیبات خوشبو به میکروکپسولهای پلیمری اضافه میشد. اما ماندگاری عطر خوش در هیچ یک از این روشها زیاد نبود.
دانشمندان میگویند کارآیی روش جدید تا ۲۰ برابر بیشتر است و باعث میشود بوی خوش مو بعد از استفاده از شامپو به جای یکی دو ساعت تا یک روز باقی بماند.
هنوز مشخص نیست شامپوهای تجاری بر مبنای این دستاورد چه زمانی روانه بازار میشوند.
انتهای پیام/