هیئت امنا، عالیترین و مهمترین قوه تصمیمگیری در دانشگاه آزاد اسلامی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام دکتر عبدالرضا جمالزاده در هشتمین جلسه هیئت امنای استان کهگیلویه و بویراحمد، با توجه به رویکرد مثبت دانشگاه برای اتخاذ تصمیم هیئت امنا اظهار کرد: بسیاری از کارها منوط به تایید هیئت امنا در هر استان است، بنابراین حضور فعال و به موقع، همچنین بررسی دلسوزانه و کارشناسانه اعضای محترم خیلی مورد توجه قرار میگیرد.
وی مهمترین تصمیمات اتخاذ شده در دانشگاه آزاد اسلامی را در چند محور معرفی کرد و افزود: کارهایی که پیش روی سازمان مرکزی است ابتدا کار تجمیع واحدها است که از ۴۷۰ واحد به کمتر از 400 واحد تقلیل پیدا کرده و واحدهایی که زیانده بودند به صورت دانشکده درآمده و از واحد مستقل خارج شدند.
نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استانهای فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویر احمد ادامه داد: حالت طرح تجمیع دوم، تجمیع حوزه معاونتها به خاطر تسهیل سرعت در کارها پانزده معاونت به هشت معاونت تبدیل شده است و قرار است در جلسه هیئت امنای مرکزی مطرح شود.
اجرای طرحهای ماندگار فرهنگی در واحدها و مراکز دانشگاهی که بتواند کارهایی که اثر بخشتر و نتیجه آن ماندگارتر باشد از جمله، شامل مساجد، خانههای فرهنگ و هنر، نمادهای تجسمی، هنری و فرهنگی و.... را تقویت کرد را حمایت میکنیم |
وی افزود: در حالت طرح تجمیع سوم، توسعه تحصیلات تکمیلی و شرکتهای دانش بنیان، مراکز رشد و درآمد زایی، فروش اموال مازاد چرا که لازم است ما از تکیه بر بودجه دانشجویی خارج شویم و مهمتر از همه ایجاد شهرکهای فناوری دانشگاه بنام شفا که بنا شد در هر استانی یک شهرک فناوری راه اندازی شود.
جمال زاده گفت: نکته بعدی طرح ساها یا سامانه آزمایشگاهی آزاد است که با وجود داشتن شانزده هزار آزمایشگاه بتواند از طریق یک سامانه یا شبکه واحد به صورت یکپارچه و با دستورالعمل یکسان خدمات خود را ارائه دهند ما حتی میتوانیم خدمات خوبی به دانشگاههای دولتی ارائه دهیم.
وی با توجه به اهمیت مسائل فرهنگی افزود: همچنین اجرای طرحهای ماندگار فرهنگی در واحدها و مراکز دانشگاهی که بتواند کارهایی که اثر بخشتر و نتیجه آن ماندگارتر باشد از جمله، شامل مساجد، خانههای فرهنگ و هنر، نمادهای تجسمی، هنری و فرهنگی و.... را تقویت کرد را حمایت میکنیم.
با ایجاد شهرک اطلاعات وفناوری میتوانیم بهترین خدمت را به جامعه دانشگاهی داشته باشیم
استاندار استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ما با ایجاد شهرک فناوری و اطلاعات میتوانیم بهترین خدمت را به جامعه دانشگاهی و محققین داشته باشیم .
موسی خادمی افزود: ما نباید بر مبنای فرضیات برنامه ریزی کنیم بلکه تلاش کنیم با برنامه ریزی مدون و از پیش طراحی شده به یک جمع بندی قابل قبولی دست پیدا کنیم که لازمه این مهم تصمیم سازی و تصمیم گیریها در کمیسیونهای تخصصی است.
توجه به سیره ائمه اطهار برای هدایت تربیتی، علمی مردم و رساندن آن به آیندگان امری ضروری است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری نیز با تبریک اعیاد شعبانیه درباره فضائل ائمه اطهار به ایراد سخن پرداخت و گفت: امروزه برای انسانهایی که ایمان در زندگی آنان نقش دارد، معارف ناب اهل بیت علیهم السلام الگوهایی کامل از بصیرت، واقعنگری، خودشناسی، خودسازی، روابط فردی و اجتماعی را در پی دارد.
حجت الاسلام دکتر سید فرج الله موسوی بیان کرد: توجه به سیره آن اسوههای تقوی و آسمانی برای هدایت اعتقادی، تربیتی و علمی مردم و رساندن آن به آیندگان امری ضروری است.
وی با استناد به آیات و روایات اظهار کرد: سبک زندگی ائمه باید در خانوادهها ساری و جاری باشد و جامعه ما به ویژه خانوادهها باید با تأسی از اهل بیت عصمت و طهارت سیره عملی ائمه معصومین را در زندگی به کار گیرند، تا بدینوسیله زمینه تنویر نور را در وجودشان احساس کنند.
ما نمیتوانیم به جای سازمان مرکزی تصمیم گیری کنیم
رئیس دانشگاه آزاد واحد یاسوج هم گزارشی از کمیسیون دائمی هیئت امنا ارائه داد و بیان کرد: ما نمیتوانیم به جای سازمان مرکزی تصمیم گیری کنیم، پیشنهادات را ارائه میدهیم و در صورت موافقت به اجرا میگذاریم.
دکتر فردین بوستانی با بیان اینکه حمایت از شرکتهای دانش بنیان از اولویتهای اصلی واحد یاسوج است عنوان کرد: تاکنون در این راستا جلسات و نشستهای خوبی برگزار شده و امیدواریم که با اجرایی شدن مصوبات این نشستها بتوانیم هر چه زودتر به اهداف مورد نظر در این زمینه دست یابیم.
وی افزود: دانشگاه آزاد یاسوج به عنوان بزرگترین واحد دانشگاهی استان و با دارا بودن اساتید مجرب و هیئت علمی قوی میتواند گامهای مهمی زمینه ورود به اقتصاد دانش بنیان بردارد.
انتهای پیام/