دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تقدیم استندآپ کمدی به مصطفی عبداللهی و مهران دوستی

امیر کربلایی‌زاده همگام با اجرای استندآپ کمدی خود در شب گذشته گفت: «از مصطفی عبداللهی آموختم که همیشه روی صحنه بمانم و تئا‌تر را خانه اول خودم بدانم.»
کد خبر : 19659

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی گروه، شب گذشته امیر کربلایی اجرای استندآپ کمدی خود را به مصطفی عبداللهی و مهران دوستی تقدیم کرد و در پایان اجرا از این دو نفر یاد کرد.


وی ادامه داد: «درس‌هایی بسیار بزرگی از این دو عزیز آموختم و خوشحال که بعد از فعالیت ۱۶ سال به کلام مصطفی عبدالهی رسیدم که هیچ وقت نباید صحنه را ترک کرد.»


این هنرمند تئا‌تر از سال ۱۳۹۱ تحقیق و بررسی روی هنر استند آپ کمدی را با تعریف درست در دنیا آغاز نموده و از سال ۹۳ تصمیم به ثبت رسمی این شیوه کمدی در ایران را دارد. در این راه همراهی هنرمندان و بزرگان عرصه فرهنگ و هنر باعث دلگرمی و تلاش بیشتر در قدمهای بعدی او خواهد بود. استند آپ کمدی یکی از پر طرفدار‌ترین کمدی‌ها در دنیاست که تا به حال توسط هنرمندان بسیاری چون وودی آلن، نورمن ویزدوم، جری لوییس، جیم کری، رابین ویلیامز و.. در دنیا به اجرا در آمده است.


در این اجرا هنرمندانی چون خسرو شهراز، شیوا خسرو مهر، خسرو احمدی، رضا بنفشه‌خواه، کاوه مهدوی، هنگامه همتی ریس انجمن مراودا فرهنگی ایران سوئد و حسن مصطفوی تهیه‌کننده سینما حضور داشتند و هر کدام در پایان اجرا نظرات خود را عنوان کردند.


خسرو شهراز در خصوص اجرای استند آپ کمدی امیر کربلایی‌زاده با محوریت هنر در ایران گفت: «اجرای نویی را شاهد بودم که به طور ی خاص پر از خلاقیت بود. امیدوارم امیر کربلایی‌زاده این مسیر را ادامه دهد و جای پای بزرگان در این عرصه بگذارد.»


شیوا خسرومهر ادامه داد: «امیر کربلایی‌زاده روشی وین را برای اجرای خود آغاز کرده و از بسیار ممنون که با این اجرا شرایط را حاصل کرده که هنرمندان در کنار هم به تبادل نظر برسند و بتوانند یک اجرا با موضوع استندآپ کمدی را به طور همزمان در کنار هم در یک مکان ببینند.»


خسرو احمدی توضیح داد: «پرداخت و نگاه امیر کربلایی‌زاده را نسبت به اجرای استند آپ کمدی دوست داشتم، اما یک مطلب هست که می‌خواهم بیان کنم، حس می‌کنم او در اجرای امشب از گفتن بعضی از کلمات خودداری می‌کند و به نظرم امیر نباید این کار بکند. در کمدی باید از تمامی عناصر استفاده کرد و آن را همانند موقعیت اجتماع نشان داد.»


رضا بنفشه‌خواه درباره این نوع شیوه اجرایی کمدی در ایران گفت: «در ابتدا بسیار خرسندم که در این جمع حضور دارم و هنرمندا را در کنار همدیگر می‌بینم. اجرای امشب امیر کربلایی‌زاده ما را به یک فضای واحد در دنیای کمدی می‌رساند و باعث تجلی بخش در دنیای کمدی در ایران است.»


کاوه مهدوی نویسنده این اجرا هم تصریح کرد: «فرآیند استند آپ کمدی در ایران به طور یکنواخنت نبوده و شرایط حاصل از همیشه به یک سمت سوی دیگر سوق داده شده است. خیلی خوشحالم که در این اجرا در کنار امیر کربلایی‌زاده هستم و با تحقیق و پژوهشش مسیر جدیدی را در هنر کمدی در ایران آغاز نموده‌ایم.»


حسن مصطفوی در پایان خاطرنشان کرد: «به عنوان یک مدیر تولید و هم اکنون در سمت تهیه کننده در سینمای ایران می‌خواهم خاطره‌ای درباره امیر کربلایی‌زاده تعریف کنم که خیلی جالب است. در آخرین پروژه سینمایی خود به دنبال فردی می‌گشتم که شرایط اجرایی همچنینی را دارا باشد اما بعد از جستجو هیچ گزینه‌ای را برای بازی در این پروژه پیدا نکردم. همزمان با شروع پروژه من اجرایی از امیر کربلایی‌زاده دیدم که مرا ترغیب کرد این نقش را به او پیشنهاد بدهم و خیلی خوشحالم که او را دیدم و از امیر دعوت همکاری کردم. امیدوارم امیر کربلایی‌زاده با خلاقیت درونی که در خود دارد استند آپ کمدی را در ایران به پویایی برساند.»


کاوه مهدوی نویسنده، بهنام رحیمی و عماد عامری موسیقی، عرفان‌پور محمدی دستیار برنامه‌ریز، فریبا جدیدی مدیر روابط عمومی، شهر آشوب مفتاحی هماهنگی، مازیار قنبری طراح پوستر و بروشور، کوروش برزی عکاس، امیر خدامی عکاس پوستر، سعید بیگی‌زاده تهیه‌کننده و پیمان یاحقی مشاوره رسانه‌ای از دیگر عواملی این اجرا بودند که به همراه هنرمندان حاضر در جمع امیر کربلایی‌زاده همراهی کردند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب