دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در نشست «علمی تخصصی و تحقیق در عملیات» اعلام شد

فارغ‌التحصیلی بیش از 500 نفر از مقطع ارشد رشته «ریاضی» واحد تبریز

نشست «علمی تخصصی و تحقیق در عملیات» به همت دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد. رئیس دانشکده علوم پایه واحد تبریز در این نشست گفت: تاکنون در مقطع کارشناسی ارشد بیش از 500 نفر در رشته «ریاضی» فارغ‌التحصیل داشتیم.
کد خبر : 196311

به گزارش خبرنگار آنا، نشست «علمی تخصصی و تحقیق در عملیات» به همت معاونت پژوهش و فناوری و دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد.


رئیس دانشکده علوم پایه واحد تبریز در این نشست گفت: تاکنون در مقطع کارشناسی ارشد بیش از 500 نفر در رشته «ریاضی» فارغ‌التحصیل داشتیم.


«دکتر کریم احمدی دلیر» رئیس دانشکده علوم پایه در این نشست گفت: تاکنون در مقطع کارشناسی ارشد بیش از 500 نفر فارغ التحصیل داشتیم.


وی با بیان اینکه بیش از 50 نفر دانشجو در مقطع دکترا مشغول به تحصیل هستند، افزود: در مقطع دکتری، رشته های ریاضی محض با گرایش های جبر، آنالیز، و در رشته ریاضی کاربردی با گرایش های آنالیز عددی و معادلات دیفرانسیل و تحقیق در عملیات دایر هستند.



دلیر با اشاره به اینکه بیش از صد نفر فارغ التحصیل در گرایش رشته تحقیق در عملیات وجود داشته است، خاطر نشان کرد: رشته تحقیق در عملیات به صورت یک گرایش در این واحد موجود بوده؛ این رشته بعد از ادغام با واحد علوم تحقیقات تبریز در سال 93 توانسته به طور مستقل در این شاخه دانشجو جذب کند که هم اکنون دانشجویان ارشد در این گرایش مشغول به تحصیل هستند.


وی تصریح کرد: دانشکده علوم پایه متشکل از رشته های زمین شناسی، زیست شناسی، ریاضی و آمار، فیزیک و شیمی است که رشته علوم تحقیق با 60 نفر هیئت علمی به طور تمام رشته ریاضی و آمار با 20 نفر هیئت علمی مشغول فعالیت می باشند.


در ادامه این نشست، "ایرج مهدوی" نائب رئیس انجمن ایرانی تحقیق در عملیات نیز به زیبایی های علم تحقیق در عملیات اشاره کرد و گفت: علم تحقیق در عملیات علم بسیار زیبایی است که فضای نفوذ آن در همه ابعاد زندگی حاکم است.


وی اظهار کرد: امروز در بحث های جامعه شناسی و مدیریتی، علم تحقیق در عملیات بسیار علم فاخری است که می تواند فضای مساعدی را برای تحقیق فراهم سازد، همچنین این علم به عنوان علمی که فضای زندگی و آینده را ترسیم می کند بسیار جای تامل دارد.


مهدوی به گسترش فضای ارتباطی در بین دانشگاه ها و ایجاد فضای ارتباطی با سازمان ها و نهادهای دولتی و غیردولتی اشاره و اظهار کرد: یکی از مشکل های اساسی در تحقق دستاورد های علم تحقیق در عملیات، ایجاد نشدن فضای ارتباطی معاصر است. منظور از فضای ارتباطی بین دانشگاهیان در گروه های تخصصی است. لازم است تا محققان علم تحقیق در عملیات را در نگاه طراحی و توسعه خیلی از علوم، به لحاط علوم مهندسی و مدیریتی ببینیم.


وی افزود: علم تحقیق در عملیات ، شکافنده برخی از مسائل شناخته نشده است که باید آن ها را اثبات کرد؛ ما باید از پتانسیل های تحقیق و پژوهش به معنای واقعی بهره مند شویم و امید را به جامعه دانشگاهی برگردانیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب