دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 تير 1396 - 14:00
بازی‌سازان در دومین دوره مسابقات IMGA خاورمیانه ثبت‌نام کنند

امکان درخشش بازی‌سازان ایرانی در مسابقه بین‌المللی بازی‌های موبایل خاورمیانه

مسابقات بین‌المللی بازی‌های موبایل «اینترنشنال موبایل گیم اواردز» (IMGA) امسال برای دومین بار مسابقات خود را در منطقه‌ MENA (خاورمیانه و شمال آفریقا) برگزار می‌کند.
کد خبر : 196208

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، این دوره مسابقات از سال ۱۳۸۴ آغاز شده و قدیمی‌ترین دوره مسابقات جهانی بازی‌های موبایل است. از سال پیش یعنی سال ۱۳۹۵ این دوره مسابقات که به‌صورت سالانه با شرکت صدها شرکت و استودیوی بازی‌سازی پلات‌فرم موبایل برگزار می‌شود؛ به کشور چین، کشورهای آسیای جنوب شرقی و کشورهای منطقه‌ MENA نیز آمد و برندگان هر دوره از مسابقات برگزار شده در این مناطق، در مسابقه بین‌المللی برگزار شده در سان‌فرانسیسکو نیز شرکت داده می‌شوند.


از یکم خردادماه سال جاری، زمان ارسال آثار و بازی‌ها برای شرکت در دومین دوره مسابقاتIMGA در منطقه‌ MENA آغاز شده و تا ۳۱ مرداد ماه نیز ادامه دارد. نامزد‌ها و بازی‌های انتخاب شده از میان تمامی آثار ارسالی در تاریخ ۱۷ مهر اعلام می‌شوند و دوره دوم مسابقات نیز در تاریخ ۱۹ آبان در کشور عمان برگزار می‌شود که بازی‌های ارسالی توسط هیات داوران مجرب IMGA قضاوت خواهند شد.


در دوره پیشین IMGA و اولین دوره برگزار شدهآن در MENA، ۱۰۰ بازی برای قضاوت ارسال شدند که هشت برنده از میان ۴۳ نامزد برگزیده شدند.


معیار‌هایی که بازی‌های نامزد شده در مسابقات براساس آنان قضاوت می‌شوند عبارتند از:



  • کیفیت گیم‌پلی

  • کیفیت روایت داستان

  • کیفیت نوآوری

  • کیفیت طراحی

  • بهترین دستاورد فنی

  • بهترین بازی چندنفره


بازی‌های منتشر شده و منتشر نشده می‌توانند در مسابقه شرکت کنند. بازی‌های منتشر شده باید دارای یک آیکون، توضیحات درباره بازی، ویدیویی از گیم‌پلی، لینک صفحه بازی در یک مارکت‌هایی چون گوگل‌پلی یا اپ‌استور و کدهای دسترسی به بازی باشند (در صورتی که بازی رایگان نباشد). بازی‌های منتشر نشده نیز می‌بایست تمامی موارد ذکر شده برای بازی‌های منتشر شده را دارا باشند به‌ جز اینکه چون بازی منتشر نشده است، باید ۲۰ عدد کد، دمو یا دسترسی به بازی نیز توسط سازنده ارسال شود که روی پلتفرم‌های اندروید، iOS، ویندوز و HTML 5 قابل‌اجرا باشد.


با توجه به اینکه در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا، کشورمان ایران بیش‌ترین و فعال‌ترین بازی‌سازان موبایلی را داراست، پیش‌بینی می‌شود با حضور فعال و پر تعداد بازی‌های ایرانی در این مسابقه شانس کسب مقام توسط بازی‌سازان ایرانی بسیار بالا باشد.


بازی‌سازان جهت ثبت بازی خود در این رقابت می‌توانند از طریق این صفحه اقدام کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب