امضای تفاهمنامه همکاری واحد یادگارامام (ره) و دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در نشستی که به مناسبت عقد تفاهمنامه بین این واحد و دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ برگزار شد، گفت: «رشته تحصیلی من جامعه شناسی است و بسیار به مباحث آسیبهای اجتماعی آشنا و علاقهمندم.»
دکتر محمدسالار کسرایی ادامه داد: «در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم هم با معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و نیروی انتظامی همکاری داشتیم و تفاهمنامههایی را امضا کردیم. نیروی انتظامی هم یک دفتر در دانشگاه راهاندازی کرد که پاسخگوی نیازهای دانشجویان در خود واحد قم بودند. علاوه بر این سمینار و همایشهای زیادی نیز درباره امنیت با همکاری نیروی انتظامی برگزار شد.»
وی افزود: «دغدغه شخصی من آسیبهای اجتماعی است و بسیار علاقهمند هستم در محیط علمی دانشگاه درباره کاهش آسیبهای اجتماعی قدمهایی برداشته شود و مایه خوشحالیست که با توجه به افزایش آمار برخی از آسیبهای اجتماعی پلیس و نیروی انتظامی هم به سمت این مسیر و اقدامات علمی و پژوهشی و تغییر دیدگاه در حال حرکت است. در واحد یادگار امام خمینی(ره) آمادگی کامل خود را در حوزههای علوم انسانی، فنی و مهندسی، شرکتهای دانشبنیان و... در تعامل و همکاری با دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی تهران بزرگ اعلام میکنیم و این تفاهمنامه رو به فال نیک گرفته و امیدوارم ایرانی به دور از هرگونه آسیب داشته باشیم.»
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) هم گفت: «واحد یادگار امام خمینی (ره) پتانسیلهای بسیار ارزشمند و زیادی درباره همکاری با مرکز تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ داریم و بهطور کلی ما از هر ارگان و نهادی که از خارج از دانشگاه تمایل به همکاری و تعامل و انجام امور پژوهشی و علمی در دانشگاه است استقبال میکنیم. حوزه پژوهش این واحد دانشگاهی میتواند بسیار پرتوان با توجه به امکانات و اختیاراتش به حوزه پلیس کمکرسانی کند با توجه به مرکز رشد و هستههای فنآور و شرکتهای دانشبنیان و باشگاه پژوهشگران جوان میتواند قدم موثری را در پیشبرد اهداف تفاهمنامه بردارد.»
دکتر علی اشجاران افزود: «یکی از مشکلات دانشگاه ارتباط نداشتن مناسب و رابطه دوطرفه صنعت و دانشگاه است که واحد یادگار امام خمینی(ره) بسیار در تلاش است تا ارتباط دانشگاه با صنعت را در حوزههای مختلف برقرار کند و این تفاهمنامه را هم گام موثری در همین رابطه میدانیم و بسیار به این اتفاق فرخنده خوشبین هستیم و آمادگی خودمان را برای اجرای این تفاهم نامه اعلام می داریم.»
نماینده دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ نیز گفت: «با توجه به تغییر دیدگاه پلیس وحرکت به سمت پلیس علمی شدن به همین خاطر پژوهشگاه علوم اجتماعی ناجا راهاندازی شد و فعالیت علمی را به عنوان پیشانی عملیاتی ردههای صف انجام داد. این دفتر دارای سه اداره برجسته و یک امور اداری است که به اداره پژوهشی، اداره امور دانشی و امور تخصصی تقسیمبندی میشود.»
سرهنگ بنیادی افزود: «ما به دنبال راهاندازی مطالعات انضباط اجتماعی برای تهران بزرگ هستیم و از این واحد دانشگاهی هم همین تقاضا را داریم که کارگروه انضباط اجتماعی را به صورت کاملا علمی راهاندازی کنند و همه مفاهیم این حوزه را به صورت علمی برای پلیس تعریف کرده و در اختیار ما بگذارند که مسیر امنیت اجتماعی و در واقع با ارتقا احساس امنیت اجتماعی را به ارمغان آورد. ما امکانات مناسبی داریم که میتوانیم به دانشجویان و استادانی که حاضر به همکاری در طرحها و بخشهای مختلف پلیس هستند ارائه دهیم. مثل کاهش خدمت سربازی و یا بخشیدن کل دوره سربازی بهویژه برای دانشجویان نخبه در تحصیلات تکمیلی.»
وی اظهار کرد: «دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی تهران بزرگ از همه کارها و امور پژوهشی، پایاننامهها، تالیف، ترجمه و... که در راستای تقاضای پلیس فرماندهی تهران بزرگ باشد حمایت مادی و معنوی کرده و حتی از استادان و دانشجویانی که در رشتههای فنی و مهندسی قادر به ساخت تجهیزات پلیس هستند و یا اختراع، نوآوری ابتکار هم در همین رابطه دارند بسیار استقبال میکنیم.»
انتهای پیام/