تولید جلبکی که هم غذا است و هم سوخت
به گزارش گروه رسانههای دیگر آنا از مهر، نمونه آزمایشگاهی این جلبک که با دستکاری ژنتیکی توسط محققان دانشگاه کالیفرنیا و شرکت Sapphire Energy ابداع شده، است به راحتی در محیط عادی هم قابل کشت و پرورش بوده و آسیبی به دیگر جلبکها یا محیط زیست وارد نمیکند.
محققان جلبک یاد شده را یک منبع پایدار تامین غذا و سوخت توصیف کرده اند، زیرا در زمینهای غیرقابل کشت و حتی در آب شور هم قابل رشد و استحصال است.
پرحاصل بودن کشت این جلبک یکی دیگر از مزایای آن در مقایسه با کاشت هر نوع محصول دیگری است. دانشمندان میگویند از این طریق میتوان بیش از کشت هر محصول دیگری پروتئین به دست آورد که امروزه به یکی از نیازهای اساسی بشر مبدل شده است. با این تحول تخریب جنگلها و تبدیل آن به زمینهای کشاورزی یا زمینهای کشت سویا نیز کاهش خواهد یافت.
این جلبکهای نوظهور انعطاف زیادی دارند و با دستکاری ژنتیکی، میتوان آنها را به غذایی مناسب برای انواع حیوانات مبدل کرد. جلبکهای مذکور میتوانند به جای ماهی به منبع غذایی مناسبی برای انسان مبدل شوند و حتی به عنوان یک منبع سوختی تجدیدپذیر به کار گرفته شوند. دانشمندان امیدوارند با تکمیل این تحقیقات استفاده عملیاتی از جلبک یاد شده به زودی ممکن شود.
انتهای پیام/