طراحی و استقرار نظام مدیریت طرح و پروژه در شهرکها و نواحی صنعتی
به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی، فرشاد مقیمی معاون برنامه ریزی وعضو هیات مدیره سازمان ، نظارت کمی و کیفی بر اجرای پروژه های عمرانی در وهله اول و سایر پروژه های مربوط به صنایع کوچک، برنامه ریزی و پشتیبانی در وهله بعدی را از اهداف اصلی این طرح برشمرد و گفت: نقص یا کمبود اطلاعات دقیق، درست و بهموقع از پروژهها و طرحهای سازمان برای مقاصد تصمیمگیری و سیاستگذاری و نبود اطلاعات کافی مربوط به پروژهها در سیستم داشبورد مدیریتی باعث شد تا این سامانه طراحی و به عنوان یکی از برنامه های تحولی سازمان در سال جاری در دستور کار قرار گیرد.
معاون برنامه ریزی سازمان در ادامه شکاف نظارتی و خلاء تعامل میان شرکت اصلی و واحدهای زیرمجموعه و پیگیری اجرای پروژهها و رفع مشکلات مدیران پروژه در ارتباط با ابزارها و فرآیندهای اجرایی مدیریت طرح را از الزامات اجرای این طرح برشمرد وافزود: با راه اندازی این سامانه و به روزرسانی آن توسط شرکت های استانی، تهیه و ارائه گزارشهای مستمر و دورهای جامع و تحلیلی طرحها و پروژههای سازمان جهت تصمیمسازی و تصمیمگیری بهموقع مدیران ارشد تسهیل خواهد شد.
مقیمی معتقد است: رصد و نظارت بر پروژهها و طرحهای سازمان به صورت یکپارچه امکان پذیر شده و نظارتهای مقطعی و گسسته کنار گذاشته خواهد شد.
گفتنی است، نخستین دوره آموزشی سامانه مدیریت طرح و پروژه با حضور مدرس شرکت مشاور و مجری پروژه به همراه کارگاه آموزشی جهت ورود داده ها و اطلاعات یک پروژه واقعی با حضور نمایندگانی از حوزه های فنی و برنامه ریزی 5 شرکت استانی برگزار شد.
همچنین به زودی بیش از 5000 کاربر استانی و عوامل اجرایی دست اندرکار پروژه ها اعم از مشاوران، پیمانکاران و ناظران در سطوح استانی، سازمان و شهرکها و نواحی صنعتی به تدریج آموزش می بینند و به این سامانه دسترسی خواهند داشت.
انتهای پیام/