فضاپیما و ایستگاه فضایی بوئینگ رونمایی شد
به گزارش گروه علم و فناوری آنا بهنقل از engaget، شرکت بوئینگ آمریکا که بههمراه شش شرکت خصوصی دیگر در طرح سفرهای فضایی دوردست همکاری میکنند، دو طرح برای فضاپیما و ایستگاه بینراهی ارائه کرده است که قرار است تا سال 2020 عملیاتی و در محل مقرر نصب شوند.
طرح نخست، فضاپیمایی خاص است که از نیروی پیشرانه خورشیدی برای سفرهای دوردست و پیاده کردن انسان روی مریخ بهره میگیرد. این فضاپیما که در تصویر بالا دیده میشود، از همان مکانیزم انرژیای بهره میگیرد که مریخ نورد آینده ناسا یعنی Dawn مورد استفاده قرار میدهد. این سیستم پیشرانه خورشیدی توسط ناسا در حال توسعه است.
طرح دوم در عکس پایین رونمایی شده است و یک استراحتگاه و پایگاه اعزام فضایی را نشان میدهد. این پایگاه قرار است در مدار ماه و جایی بین زمین و این قمر قرار گیرد. ایستگاه از تکنولوژیای مانند ایستگاه فضایی بینالمللی برخوردار است و میتواند میزبان فضاپیماهایی باشد که به آن متصل میشوند. این ایستگاه قرار است همزمان بهعنوان پایگاه تحقیقات فضایی و استراحتگاهی بر سر راه مریخ انجام وظیفه کند.
پایگاه بوئینگ توانایی میزبانی و اعزام همزمان 4 راکت را دارد و در فاصلهای تقریبا بهاندازه ربع نخست سفر به مریخ نصب خواهد شد. ایستگاه بوئینگ در برنامه NextSTEP این شرکت که سال قبل اعلام شد، قرار است در سال 2020 آماده بهره برداری باشد.
اگرچه هنوز هیچ خبری از آزمایشهای موفق یا مراحل استاندارد شدن تجهیزات در حال طراحی بوئینگ منتشر نشده و علیرغم بهتأخیر افتادنهای پیاپی پرتابها، این شرکت جزئیاتی از فضانوردی که حتی شامل لباس سنتی فضانوردی نیز میشود را رونمایی کرده و بهنظر می رسد که بسیار جلوتر از رقبایی مانند اسپیس ایکس قرار دارد و در سفر آینده انسان به مریخ، نقش کلیدی ایفا خواهد کرد.
مترجم: محمدرضا احمدینیا
انتهای پیام/