دو سخنرانی علمی در واحد تهران غرب؛ از «کاشت یون در فلزات و بررسی تغییر در خصوصیات فیزیکی» تا «الگوریتم ژنتیک»
به گزارش آنا، سخنرانی اول با عنوان «کاشت یون در فلزات و بررسی تغییر در خصوصیات فیزیکی» از سوی امیرهوشنگ رمضانی استادیار فیزیک و عضو هیات علمی واحد تهران غرب با هدف آشنایی شرکت کنندگان با کاربرد علوم پایه و مهندسی در صنعت و همچنین اشنایی با دانشهای نوین که میتواند موجب حرکتی تأثیرگذار و بینشی عمیق در دانشجویان مهندسی برگزار شد.
در این جلسه به تکنولوژی جدید نفوذ در جامدات که روش کاشت یون یکی از روشهای نوین در این راستا است و از ابزارهای اندازه گیری این روش و انالیزهای تخصصی و ارتباط این تکنیک با رشتههای مکانیک، صنایع و الکترونیک نام برده شد.
سخنرانی دوم با عنوان الگوریتم ژنتیک از سوی مریم مزدارانی عضو هیات علمی واحد و دارنده مدرک دکتری ریاضی کاربردی انجام شد.
مزدارانی گفت: «الگوریتم ژنتیک بر پایه تکامل ژنتیک است و این روش برای حل یک مساله مجموعه بسیار بزرگی از راهحلهای ممکن را تولید میکند.»
وی افزود: «هر یک از این راه حلها با استفاده از یک تابع تناسب مورد ارزیابی قرار میگیرد و سپس تعدادی از بهترین راه حلها (والد) باعث تولید راهحلهای جدید (فرزند) میشود که این کار موجب تکامل راه حلها میشود.»
مزدارانی ادامه داد: «اپراتورهای ژنتیکی مانندCrossoverو Mutation برای تولید فرزندان بکار میروند. ودر خاتمه بدست آوردن چینش بهینه حروف فارسی بر روی صفحه کلید را به عنوان مثالی از این روش ذکر کرد.»
انتهای پیام/