نمایش ۴۷ دستاورد علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در نمایشگاه هفدهم/ رونمایی از۳ محصول
دکتر بهروز میرزا با تایید این خبر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، گزارش مبسوطی از حضور دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری نمایشگاه بین المللی تهران ارائه کرد.
وی با بیان اینکه هر سال در هفته پژوهش و فناوری نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار میشود، گفت: امسال نیز این نمایشگاه در محل نمایشگاه بین المللی تهران در سالنهای ۱۰و۱۱ برگزار شد و دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز نیز دستاوردهای علمی و پژوهشی واحدهای استان را در فضایی به مساحت سی متر مربع به نمایش گذاشت.
میرزا افزود: غرفه استان البرز مورد استقبال بازدید کنندگان قرار گرفت و در روز افتتاحیه نمایشگاه دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با همراهی دکتر واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری، دکتر ثمری مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت و جمعی از مسئولان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی از محصولات و دستاوردهای پژوهشی غرفه استان البرز در این نمایشگاه دیدن کرد.
وی با بیان اینکه تعدادی از مسئولان شهری و سازمانی نیز از دستاوردهای علمی و پژوهشی، درغرفه دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز بازدید به عمل آوردند اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز تعداد ۴۷ دستاورد علمی و پژوهشی در غرفه به نمایش گذاشت که ۲۹ دستاورد مربوط به هستهها و واحدهای فناور مرکز رشد واحد کرج بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با اشاره به رونمایی ۳ محصول جدید توسط استان البرز در این نمایشگاه گفت: این طرحها و دستاوردهای پژوهشی رونمایی شده در غرفه دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز که قابلیت تجاری شدن دارند شامل شبیه سازی سه بعدی، سیستم هوشمندسازی مدارس که در کنترل بهتر مدارس و دانش آموزان کاربرد دارد، سیستم آزمایشگاهی مجازی که در مدارس و دبیرستانها کاربرد دارد، سیستم هوشمندسازی ساختمانهای مسکونی و تجاری و... که در کنترل از راه دور خانهها به کار میرود، سیستم مجازی سازی انبوه سازان که در پیش فروش واحدهای ساخته شده بصورت مجازی کاربرد دارد، بود.
وی منوی طرح سه بعدی پذیرایی، نقشه سه بعدی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، اداره مجازی، شبیه سازی رستوران، نرم افزار گرانت دانشجویی تحصیلات تکمیلی، کامپوزیت مرمت بناهای تاریخی، کامپوزیت مرمت آثار باستانی و پیکره زبان آموز را از دیگر طرحهای ارائه شده توسط غرفه دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز برشمرد.
میرزا افزود: در بخشهای صنعتی، نرم افزار و ساختمان نیز طرح تولید کیتهای مصرفی آزمایشگاههای مختلف که در آزمایشگاههای شیمی، کنترل کیفی صنایع غذایی، دارویی و نظامی و پژوهشگاهها کاربرد دارد، ژنراتور تک قطبی ولتاژ بالا، دستگاه سانتریفوژ مواد، مدلهای ریختهگری، مدل بتن سبک، مدل بتن سنگین، مدل بتن نفوذپذیر، مدل بتن متخلخل، مدل کرهای بتن، بتنهای مدل دانشجویی، ربات، سازههای لحیم کاری، باتری کریستالی، تولید انواع رنگدانههای طبیعی ازمحصولات کشاورزی، اپلیکیشن گروه یونش، اپلیکیشن بهینه سازی مصرف انرژی درساختمانهای مسکونی وتجاری، پمپ پرومکس، استخراج دانش ازدادههای خام (هوش تجاری) و کامپوزیت سیمانی با قابلیت کاربرد در پانل نماهای ساختمانهای مسکونی، تجاری و اداری و مرمت بناهای تاریخی، موزهها، آثار باستانی و نیز میکرو توربین آبی توسط واحدهای دانشگاهی استان البرز ارائه شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ادامه داد: در این نمایشگاه طرح مواد استاندارد آزمایشگاهی که در آزمایشگاههای شیمی، کنترل کیفی صنایع غذایی، دارویی و نظامی و پژوهشگاهها کاربرد دارد، دستگاه توموگرافی درختان سر پا که با ساخت دستگاه و نرم افزار مربوطه درحال حاضر با شهرداری کرج قرارداد بسته و در دست اجراست، نرم افزار جامع برنامه ریزی و زمان بندی عملیات تولید که در زمینه کنترل عملیات تولید کاربرد دارد، باتری کریستالی نسل جدید که دارای خصوصیات قابل بازیافت، شارژمجدد، کم حجم و... است، توربین بادی حلزونی با کاربرد در زمینه تولید برق خانگی، گلدان نفس ساز برای استفاده درتصفیه هوا، دستگاه AC-DC که در آزمایشگاه برق کاربرد دارد و توان، جریان، ضریب فی موتورالکتریکی را محاسبه میکند و مانیتورینگ مداوم فشارکاف لوله داخل نای که در جلوگیری از عوارض تنگی نای و پنومونی در بیماران کاربرد دارد؛ ارائه شد.
وی با توجه به دیگر دستاوردهای ارائه شده در این نمایشگاه توسط واحدهای دانشگاهی استان البرز گفت: در این نمایشگاه محصولات دیگری مانند: بالشتکهای ارگونومیک که در جلوگیری از ابتلا به واریس، اندام تحتانی وکمردرد کاربرد دارد، فولاد دو فازی ضد سایش که درصنایع خودروسازی، کشتی سازی و نظامی کاربرد دارد؛ استخراج فلز منیزیم از دولومیت که به عنوان صنایع بنیادی و مادر درکل صنایع کاربرد دارد، ایمپلنتهای دندانی تیتانیومی که در صنایع پزشکی کاربرد دارد، شبیه سازی وساخت نمونه اولیه قطعات صنایع مختلف که درطراحی، مدل سازی وشبیه سازی دستگاه کاربرد دارد ارائه شد و همچنین تولید مواد شیمیایی صنعتی از محصولات کشاورزی برای تولید انواع رنگدانههای طبیعی، اسانس، تانن وکربنها با عوامل سطحی مختلف و... ازمحصولات کشاورزی که به عنوان جاذب، حذف رنگ و فلزات سنگین از آب کاربرد دارد، در معرض بازدید عموم قرار گرفت.
میرزا تصریح کرد: در این نمایشگاه سه محصول به عنوان محصول جدید به لابی نمایشگاه (محل ویژه نمایشگاه) معرفی و در آنجا مستقر شد که شامل: شبیه سازی سه بعدی اداره مجازی (دفترمحل کار بصورت مجازی نمایش داده میشود)، باتری کریستالی نسل جدید (قابل بازیافت، شارژمجدد، کم حجم، ماندگاری بالامی باشد.) و پمپ پرومکس (عمل پمپاژ را بدون سوخت و بدون مصرف برق و بصورت مکانیکی انجام میدهد) بود.
انتهای پیام/