1300 کانون فرهنگی و هنری در جشنواره رویش شرکت کردند/ 82 غرفه از فردا در دانشگاه صنعتی امیرکبیر حضور دارند
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سید ضیاء هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در این نشست گفت: «ششمین جشنواره رویش از فردا 21 آذر تا روز چهارشنبه 24 آذر در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود. این جشنواره برای رشد آثار فرهنگی، هنری، مذهبی و دینی دانشجویان سراسر کشور تنظیم شده است.»
هاشمی به روند برگزاری دورههای قبل این جشنواره اشاره کرد و گفت: «دوره پنجم در دانشگاه شیراز برگزار و چهار دوره قبل نیز در دانشگاههای مختلف سراسر کشور با نمایشگاههای باشکوه برگزار شد. بین جشنواره چهارم و پنجم تاخیری افتاده بود که آن هم به دلیل نبود اهتمام نسبت به برگزاری این جشنواره در سال 90 و کمتوجهی به آن بود اما در این دولت توجه مضاعفی نسبت به فعالیتهای مذهبی ایجاد شد و جشنواره پنجم با استقبال زیادی در دانشگاه شیراز برگزار شد.»
او ادامه داد: «بنابراین جشنواره ششم در تهران برگزار میشود و نزدیک یک سال است که مقدمات آن انجام شده است. همه مقدمات این جشنواره از یک سال گذشته در دانشگاههای مختلف جریان پیدا کرده است و مرحله نهایی ششمین دوره آن فردا آغاز میشود.»
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: «دانشگاه صنعتی امیرکبیر علاقهمندی خاصی نسبت به این جشنواره داشته است و این دومین بار است که این دانشگاه میزبان جشنواره رویش است.»
هاشمی به رشد 30درصدی استقبال دانشجویان و دانشگاهها از این جشنواره نسبت به دوره قبل آن اشاره کرد و گفت: «در این دوره در 3/5 سال گذشته میزان فعالیتهای کانونهای فرهنگی و اجتماعی تقریبا دو برابر شده است. در دوره ششم 114 دانشگاه در جشنواره شرکت کردهاند و تعداد برنامههایی که در سامانه جشنواره ثبت شده است بیش از 11 هزار برنامه اجتماعی، دینی و فرهنگی بوده است.»
او افزود: «هزار و300 کانون فرهنگی و هنری در این جشنواره شرکت کردهاند به گونهای که بیش از 113 اثر در حوزه تئاتر، 100 اثر در حوزه فیلم و انیمیشن ارائه شده است. همچنین در حوزههای تواشیح، و سرودهای انقلابی هم آثار مختلفی عرضه شده است و آثار برتر در اختتامیه معرفی میشوند.»
معاون فرهنگی وزیر علوم درباره گسترش کانونهای فرهنگی و مذهبی در سالهای گذشته گفت: «بیش از سه هزار و 100 کانون فرهنگی فعال در دانشگاههای کشور وجود دارند که در حوزههای اجتماعی، ادبی و هنری، فرهنگی و دینی و مذهبی فعالیت میکنند. در حوزه کانونهای اجتماعی مهمترین محورهای فعالیت، ایرانشناسی، گردشگری، محیط زیست و کانونهای هلال احمر هستند. در حوزه فرهنگی نیز مطالعات فرهنگی، کانونهای اندیشه، کانونهای خبر و رسانه و کارآفرینی فعال هستند.»
او به محورهای فعالیت کانونهای ادبی و هنری، دینی و مذهبی نیز اشاره کرد و گفت: «در این حوزهها فعالیتهای مرتبط با شعر و ادب، عکس، هنرهای نمایشی، صنایع دستی، قرآن و عترت، حجاب و عفاف، نشر اندیشههای انقلابی و هیاتهای مذهبی انجام میشود. بهترین فعالیتهای فرهنگی را در دانشگاهها کانونهای دینی و مذهبی انجام میدهند.»
هاشمی به اختتامیه ششمین دوره جشنواره رویش نیز اشاره کرد و افزود: «در اختتامیه این جشنواره از سه نفر به عنوان کارشناسان برتر در حوزه فرهنگی و از سه نفر به عنوان دبیران شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی تقدیر میشود. همچنین با توجه به مشارکت 82 دانشگاه در حوزه نمایشگاهی در اختتامیه این جشنواره از 5 غرفه هم به عنوان غرفه برگزیده تقدیر میشود.»
در ادامه این نشست دکتر فضلالله ایرجی کجوری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم نیز گفت: «در ششمین دوره جشنواره رویش برای اولین بار بخش مربوط به دانشجویان غیر ایرانی هم فعال شده است و دانشجویان غیر ایرانی شاغل به تحصیل در 6 دانشگاه تهران، فردوسی مشهد، علامه طباطبایی، شهید بهشتی، دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) و دانشگاه امیرکبیر حضور دارند.»
کجوری گفت: «در این جشنواره مجموعهای از کارگاهها و پنلهای آموزشی با عنوان زیباییشناسی و تکنیکهای فیلم، کارگاه محیط زیست، فضای مجازی فرصتها و تهدیدها، حقوق دانشجویان و پنل گذشته، حال و آینده کانونهای فرهنگی برگزار میشود.»
انتهای پیام/